رفتن به محتوای اصلی

دختران نوجوان سوری در چنگال هرزه‌مردان سعودی+فیلم

دختران نوجوان سوری در چنگال هرزه‌مردان سعودی+فیلم
تفسیر از:
اقبال اقبالی

 دختران نوجوان سوری در چنگال هرزه‌مردان سعودی+فیلم

یک شبکه آلمانی گزارشی را از نحوه بهره‌برداری مردان سعودی از وضعیت آوارگان سوری به ویژه زنان و دخترانی که برای در امان ماندن از جنگ به اردن پناه برده‌اند، منتشر کرد.
خبرگزاری فارس: دختران نوجوان سوری در چنگال هرزه‌مردان سعودی+فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس شبکه خبری «العالم»، به نقل از یک خبرنگار آلمانی گزارش داد که دختران نوجوان آواره سوری برای کمک به وضعیت معیشتی خانواده تنگدست خود، در مقابل دریافت پول به ازدواج با ثروتمندان سعودی تن می‌دهند.

این خبرنگار آلمانی گزارش داد: ما اینجا در خانه «ام ماجد» هستیم که به عنوان دلال ازدواج و فروشنده دختران سوری فعالیت می کند. در اینجا سه دختر سوری را می بینیم که منتظرند تا با همسران سعودی‌شان آشنا شوند. ام ماجد به آنها می آموزد که چگونه باید رفتار کنند.

وی به این دختران می گوید: «یک مرد سعودی 70 ساله دارم که می خواهد با یک دختر کوچک حداکثر 13 ساله ازدواج کند، کدام یک از شما می خواهید با او آشنا شوید؟»

یکی از دختران می گوید: «من»«لیلا» 14 ساله است، دختر کوچک خجالتی که با مادر و 5 خواهرش از سوریه به اردن فرار کرده و مادرش امروز او را وادار می کند ازدواج کند.

وی می گوید: من از او نمی‌ترسم اما نگرانم زیرا اولین بار است که من به خاطر مادر و خواهرانم زندگی‌ام را قربانی می کنم.

شیوخ سعودی به این دختران آواره به عنوان کالا می‌نگرند و با 2000 یورو با دختر کوچک ازدواج می‌کنند ...  سپس آنها را طلاق می دهند.

دلال ازدواج در اینجا پناهگاه دختران را می‌یابد، بسیاری از خانواده ها همه چیز را از دست داده‌اند اما دخترانشان همچنان نزد آنها هستند.

«غزل» یکی از این دختران است که برخلاف تمایل خود مجبور به ازدواج شده است یا بهتر می‌توان گفت به یک سعودی دائم الخمر، فروخته شده، او این دختر را به مدت دو ماه کتک زده و به او تجاوز کرده سپس غزل 16 ساله را به فساد کشانده است.

وی به خبرنگار آلمانی گفت: من از خودم متنفرم من خسته‌ام و در زندگی‌ام هیچ مردی را نمی‌خواهم. دوست ندارم بلایی که سر من آمده است سر هیچ دختری بیاید.

این خبرنگار آلمانی تأکید کرد: اما به نظر می رسد راه حلی برای این مصیبت در آینده نزدیک وجود ندارد تقاضا برای آنها زیاد است این وضعیت خانواده های سوری است.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید