رفتن به محتوای اصلی

۸۰ سازمان غیردولتی: روسیه را از شورای حقوق بشر اخراج کنید
25.10.2016 - 15:47

هادهایی مانند دیده‌بان حقوق بشر، “کِر اینترنشنال” و “رفیوجیز اینترنشنال” از جمله امضاکنندگان فراخوانی هستند که خواستار برکناری روسیه از عضویت در شورای جهانی بشر است.

این فراخوان در آستانه انتخاب ۱۴ کرسی در شورای جهانی حقوق بشر است که ۴۷ کشور در آن عضویت دارند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این نهادها به تأکید از اعضای سازمان ملل متحد خواسته‌اند در برابر این پرسش جدی قرار گیرند آیا نقش روسیه در سوریه در چارچوب عملیات نظامی به طور عمده علیه غیرنظامیان و نهادهای غیرنظامی است، می‌تواند در خدمت اهداف سازمان ملل متحده باشد؟

مجمع عمومی سازمان ملل متحد قرار است روز جمعه ۲۸ اکتبر ۱۴ عضو شورای حقوق بشر را انتخاب کند که از سال آینده ۲۰۱۷ آغاز به کار خواهند کرد.

آغاز مجدد بمباران‌های هوایی روسیه در حلب

با پایان یافتن مهلت آتش‌بس در حلب که در روز ۲۰ اکتبر آغاز شد، بمباران‌های هوایی این شهر از سر گرفته شد. سازمان‌های امداد اعلام کردند که نیاز آسیب‌دیدگان و ساکنان شهر به دارو و کمک‌های انسانی بیش از پیش شده است.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه‌ی روسیه، روز دوشنبه (۲۴ اکتبر) از پایان یافتن مهلت آتش‌بس شهر حلب خبر داد و گفت که مقامات این کشور در حال حاضر “تمدید مهلت آتش‌بس” را مورد بررسی قرار نمی‌دهند. او تاکید کرد که برقراری آتش‌بس جدید  به ” فعالیت‌های شورشیان در منطقه” بستگی دارد.

خبرگزاری‌ها از آغاز حملات هوایی جنگنده‌های روسی و سوری در مناطق تحت کنترل شورشیان سوری پس از خاتمه زمان آتش‌بس خبر می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، فقط در روز دوشنبه ۲۴ اکتبر، با آغاز مجدد حملات جنگنده‌های روسی حدود ۱۴ نفر در شرق حلب کشته شده‌اند.

آتش‌بس بی‌نتیجه

سازمان‌های امدادی صلیب سرخ و هلال احمر سوریه، ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به ازسرگیری بمباران‌های هوایی در حلب، یادآور شدند که برقراری آتش‌بس در روزهای گذشته بهبود اوضاع زیستی در این شهر را به همراه نداشته است.

فولکر وستربارکی، رئیس بخش آلمانی نهاد “پزشکان بدون مرز” روز دوشنبه (۲۴ اکتبر) در این رابطه گفت: «تا آن‌جا که ما اطلاع داریم، در مدت آتش‌بس نه کمک‌های انسانی به حلب ارسال شد و نه کسی توانست برای دست‌یابی به کمک از شهر خارج شود.»

وستربارکی هم‌چنین در رابطه با نبود امنیت جانی برای پزشکان و کمبود امکانات ضروری درمانگاه‌ها یادآور شد که بمباران‌های هوایی جان و سلامتی پزشکانی را که در حال خدمت در بیمارستان‌ها هستند، نیز تهدید می‌کند.

وستربارکی گفت: «آن‌ها باید مثلا تصمیم بگیرند که ماسک اکسیژن را در اختیار کدام یک از دو بیماری که دچار آسیب ریوی شده‌اند، بگذارند.» او از مقامات مسئول خواست تا هر چه زودتر به “فاجعه‌ی انسانی” که در حلب در جریان است، پایان دهند.

روسیه و سوریه، روز دوشنبه ۱۷ اکتبر در اقدامی یک‌سویه اعلام کردند که از روز پنج‌شنبه (۲۰ اکتبر) در حلب آتش‌بس برقرار خواهند کرد. هدف از این تصمیم، فراهم ساختن زمینه‌ی خروج مردم و یاری‌رسانی به ساکنان این شهر عنوان شد.

حلب در طول هفته‌های گذشته صحنه‌ی شدیدترین حملات هوایی نیروهای روسی و سوری از آغاز درگیری‌ها در بهار سال ۲۰۱۱ بوده است.رادیو آلمان

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

رضا وضعی
رادیو آلمان

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.