رفتن به محتوای اصلی

ژوئن 2009

يادداشتي درباره سکولارها، شعارها، و پيگيری جنايات عليه بشريت

وظيفه رهبري دنباله روي از مردم نيست هرچند بايد به شعارها و خواستهاي مردم توجه کامل نمود و در تخيلات سير نکرد. حمايت از ميرحسين موسوي در حال حاضر درست است همانطور که حمايت از خاتمي در دوم خرداد غلط نبود اما دنبال او افتادن غلط بود. دفاع از آقای خاتمی در دوم خرداد خواست عمومي مردم بود. پيرزني غير سياسي که همواره مخالف اختلاط مذهب و دولت بود و سالها بود که در هيچ انتخاباتي شرکت نکرده بود آن روزها از ايران به من ميگفت خاتمي کانديداي او است.

به کودتا گران فرصت ندهیم، به مقاومت ادامه دهیم

ادامه مقاومت و درهم شکستن کودتا است . مقاومت در شرایط کنونی ، اشکال و ابتکارات متنوعی را می تواند به همراه داشته باشد ، مهم این است که کودتاچیان را نباید آرام گذاشت که تصور کنند دنیا به کام شان گردیده است و می توانند فریاد مردم ایران را برای 30 سال دیگر حلقوم خفه سازند . مهم این است کودتاچیان جنایتکار مشاهده کنند از هر قطره خون ندا ی ایران زمین ملیون ها ندا برمی خیزد . در شرایط کنونی ، همه چیز برای ایرانیان در گرو ادامه مقاومت و شکست دادن کودتاچیان نهفته است .

نگاهی سریع به صحنه پس از انتخابات و کودتا

در دنیای سیاست، از قطعیت های شبه ریاضی نمیتوان صحبت کرد، این احتمال بعید نیست که هر آدمی و هر رهبر سیاسی تحت شرایطی تن به مصالحه بدهد ولی یکی و فقط یکی از پیش شرط های چنین تسلیم و سازشی این میتواند باشد که آن رهبری حس کند به ابزار یا تابلوی سیاسی نیرویی تبدیل میشود که با آن سنخیت سیاسی و یا اجتماعی ندارد. زمانی این اتفاق می افتد که آن رهبری ببیند دارد به اسب تروای جریانات دیگری تبدیل میشود و درمورد جنبش کنونی ما سر بلند کردن مدعیان شکست خورده اپوزیسیونی که بهر دلیل تا کنون نتوانسته است...

ایران به کجا می رود؟

راه دیگری که موسوی میتواند در این شرایط از آن بهره مند شود، غلطیدن تمام عیار در جبهه مردم و سازمان دادن یک جنبش اعتراضی وسیع برای رفورم های جدی در ایران است. اما این وارد شدن به این جرگه برای موسوی، مطالباتی را در پی خواهد داشت. پیام روشن به زنان در خصوص برابر حقوقی آنان با مردان، سخن گفتن با زحمتکشان و دلجویی از مردم آذربایجان و ترکان ایران و دیگر ملیتهای غیرفارس، هم برای اعاده حقوق برابر آنان و هم برای وسعت بخشیدن به اعتراضات مردمی از جمله اولیه ترین کارهایست که بایستی از سوی موسوی انجام گیرد.

نقطه عطف رویارویی هاشمی‌رفسنجانی و احمدی‌نژاد

اگر قرار بود در مقابل این موذی‌‌گری‌‌ها عقب بنشینیم، باید به همان اتاق طلبگی برمی‌‌گشتیم و یا در روستا ها برای مردم مساله می‌‌گفتیم. شاید وقتی اکبر هاشمی رفسنجانی در آذر ۱۳۸۵ با عبارات فوق به تهاجم محمود احمدی نژاد علیه دانشگاه آزاد پاسخ می داد، پیش بینی نمی کرد که درگیری بر سر این دانشگاه ممکن است در آینده تا کجاها ادامه یابد؛ درگیری به ظاهر پایان ناپذیری که رهبر جمهوری اسلامی ایران، در اغلب مقاطع تعیین کننده آن حضور مستقیم یا غیرمستقیم داشته است.

پیامی به ازادی خواهان

من به همه ی ازادی خواهان ایران که این پیام من به ان ها می رسد درود می فرستم. به ان هایی که در چند روز گذشته مورد سرکوب،توهین،تحقیر و ضرب و شتم قرار گرفته اند درود می فرستم. به ان هایی که انتخابات را تحریم کردند درود می فرستم. به همه ی ان کسانی که فکر می کنند رای ان ها را برای دیگری خوانده اند درود می فرستم.

آخرین سلطان

به نظر می رسد که کشور ما بر سر یک دو راهی بزرگ قرار گرفته است : یا برگزاری انتخابات آزاد و رها شدن انرژی انباشته شده ملی در جهت استقرار دموکراسی وجهش بزرگ اقتصادی و یا سقوط به سیاهچاله ای که طبقه جدید برای کشور تدارک دیده است. چه این و چه آن، یک نکته مسلم است : خامنه ای آخرین سلطان از سلسله ولایت است و مباد آن روز که در سایه غفلت سیا سیون، چکمه پوشان جانشین او شوند.

عالیجناب سبز پوش

اما آقای مهاجرانی گرامی ظاهرا قدری عجله دارند و این را فراموش کردند که کشیشان وروحانیون همه پس از مرگ پیامبران و امامان به جان ارث و میراث آنها می افتاده اند . آقای موسوی و کروبی هنوز زنده هستند و میتوانند حرف بزنند و نیازی به تفسیر آراء خود توسط ما ایشان ندارند .آایشان جملاتی این چنینی هم در بیانیه های خود دارند ... عظمت جنبش از ابتکار افراد معدودی نابغه برنمی خیزد.... ، ما راه سبز را طوری باید تعریف و معرفی کنیم که همه ی هفتاد ملیون جمعیت کشور حتی مخالفان ما را در بربگیرد ...

پیروزی برابر با شکست

غرض رد یا قبول نظام اسلامی یا تحلیل سیاسی ـ اجتماعی وقایع اخیر نیست بلکه می‌خواهم نشان دهم که صرف‌نظر از دموکراتیک یا غیردموکراتیک بودن، درستی یا نادرستی، به حق یا ناحق بودن این نظام پیروزیی که آیت‌الله خامنه‌ای و احمدی‌نژاد به دست آورده‌اند برابر با شکست است.

مقابله با بدحجابی و جنگ نرم: دور جدید مقابله با زنان

در ماههای اخیر، مجددا پوشش زنان و روابط دختران و پسران ، موجبات نگرانی برخی از شخصیت های سیاسی و مذهبی و البته متعصبین و متشرعین را فراهم آورده و اصرار دارند تا با چسباندن آن به تئوری جنگ نرم و قلمداد نمودن لباس و رفتار زنان به عنوان توطئه بیگانگان ، آن را به مثابه تهدیدی جدی برای موجودیت نظام جلوه دهند .