رفتن به محتوای اصلی

در سوگ رفیق فریبا صادقی

در سوگ رفیق فریبا صادقی

با اندوه فراوان از درگذشت رفیق فریبا صادقی آگاه شدیم. رفیق فریبا در روز دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ (۷ فوریهٔ ۲۰۲۲ میلادی) پس از دورهٔ طولانی بیماری در شهر مالمو سوئد دیده از جهان فروبست و همهٔ ما را در سوگ فقدان خود نشاند.

رفیق فریبا زادهٔ سیاهکل بود؛ هم‌نشین خاطرات روی‌داد حماسی سیاهکل در ۱۹ بهمن ۱۳۴۹ و همین خاطرات حماسی سرآغازِ برآمد جنبش فداییان خلق حس کنجکاوی ذهن نوجوان او را نسبت به جنبش فداییان خلق برانگیخت و بعدها موجب گرایش او جنبش و سازمان ما شد.

فریبا پیش از انقلاب براى تحصیل به انگلستان رفت و در همان‌جا بود که به دانشجویان هوادار سازمان در خارج از کشور پیوست و در همین ارتباط در رفت و آمدهاى معدودى که به میهن داشت، به عنوان پیک، حامل پیام‌هاى رفقای خارج از کشور بود.

رفیق که پس از انقلاب نیز در جنبش دانشجویى خارج کشور فعالیت داشت، با وقوع انشعاب در سازمان چریک‌هاى فدایى خلق ایران در سال ۱۳۵۹ فعالیت خود در صفوف سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) را پی گرفت. فریبای عزیز پس از مهاجرت همراه با همسر خود به سوئد به فعالیت در سازمان ما ادامه داد. مبارزهٔ مداوم فریبا در صفوف سازمان تا زمانی که ابتلای او به بیماری ام اس او را به صندلی چرخ‌دار کشاند و عفریت بیماری بسیاری از اعضای بدنش را یکایک از کار انداخت، ادامه داشت.

تا همین اواخر هم که تنها با حرکت چشمانش و با باز و بسته کردن آن‌ها به پرسش‌ها پاسخ می‌داد، هنگامی که در ملاقات‌ها از او می‌پرسیدی، فریبا! این رفیقت است، اوا را به یاد می‌آوری؟ با باز و بسته کردن چشمانش و با تلالؤ برق آشنایی در نگاهش آن حکایتِ شیرینِ دیرین را تأیید می‌کرد.

تا این که روز دوشنبه، ۱۸ بهمن بیماری مزمن و ابتلاء به کُرونا واپسین سوی مانده در نگاه فریبا را ربود و در شامگاه ۱۹ بهمن تاریخی نور چشمان او برای همیشه خاموش شد.

۱۹ بهمن ۱۳۴۹ راه آیندهٔ فریبای عزیز ما را ترسیم کرد و که می‌داند، شاید در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ فریبا با مرور آن خاطرات چشمانش را برای آخرین بار بر هم گذاشت.

فریبا رفت و رفیق و یار هم‌راه وفادارش مسعود را که دهه‌ها به تیمار او پرداخته بود، تنها گذاشت.

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) فقدان رفیق فریبا صادقی را به رفیق عزیز مسعود صدر و فرزندان عزیزشان تسلیت می‌گوید. ما در اندوه این فقدان شریک‌ایم.

امیدواریم رفیق مسعود عزیز فراراه این اندوه بزرگ با یاد خاطرات شیرین عمر مشترک با فریبای عزیز با امیدواری به آینده‌ای پربار که بی‌گمان تحقق ان آرزوی فریبا نیز بود، زندگى را در کنار دختر و پسرش ره جوید.

یاد و نام رفیق عزیز ما، فدایی خلق، فریبا صادقی بلند و در یاد!

 

دوشنبه، ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ (۱۴ فوریهٔ ۲۰۲۲ میلادی)

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید