رفتن به محتوای اصلی

پایتخت انرژی ایران بیمارستان ندارد / خبر ساخت 4 بیمارستان در عراق

پایتخت انرژی ایران بیمارستان ندارد / خبر ساخت 4 بیمارستان در عراق
تفسیر از:
اقبال اقبالی

در رسانه های حکومتی هر روز بیگانگی جمهوری اسلامی با منافع، مصالح و هستی ایران بچشم میخورد و ضرورت مبارزه برای جمهوری ایرانی را برجسته تر می کند!

*******

 پایتخت انرژی ایران بیمارستان ندارد/ بیمارستانی که پس از هشت سال هنوز به بهره‌برداری نرسیده است
سال‌ها است که نام عسلویه به عنوان پایتخت انرژی و اقتصادی کشور یاد می‌شود این نام‌گذاری هم به علت وجود صنایع بزرگ نفت و گاز در این منطقه است ولی محیط پیرامون شرکت‌های نفت و گاز توسعه چندانی نداشته و این شهرستان از داشتن کمترین امکاناتی همچون بیمارستان محروم است.

به گزارش خبرنگار مهر، طی آخرین سرشماری جمعیت ایران، منطقه جنوب استان بوشهر به خصوص شهرستان کنگان و عسلویه از بیشترین رشد جمعیتی برخوردار بودند و به نوعی شاهد انفجار جمعیتی در این دو شهرستان بودیم.

طبیعی است که همگام با رشد انفجار گونه جمعیتی در جنوب استان بوشهر به واسطه وجود صنایع عظیم گاز و پتروشیمی باید شاهد رشد زیر ساخت هایی چون برق، راه ها، آب ، بهداشت و درمان، امنیت، فضای آموزش عالی و...باشیم.

افزایش و تجهیز بیمارستان های حوزه انتخابیه با توجه به انفجار جمعیت در این منطقه از جمله الزامات و اولویت های مورد نیاز است که در همان نگاه اول به صورت مشهود، کمبود و بعضا فقدان آن به معضلی بزرگ و آرزویی دور و دراز برای مردم منطقه تبدیل شده است.

بروکراسی تامین اجتماعی باعث تاخیر در راه اندازی بیمارستان عسلویه شده است

فرماندار شهرستان عسلویه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان تامین اجتماعی این شهر به خبرنگار مهر گفت: از هفت ماه پیش که بنده به عنوان فرماندار عسلویه منصوب شدم، ساختمان بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که در این چند ماهه و در اولین اقدام، پروژه را به صد درصد رساندیم.

مجید محمودی اظهار داشت: در این مدت، معاون عمرانی فرمانداری را به عنوان نماینده مقیم در محل تا تکمیل پروژه مستقر کردیم.

وی افزود: تجهیزات زیر بنایی این بیمارستان مانند آب، برق، تلفن و...را به صورت فوق العاده انجام دادیم. موضوع برق رسانی که قرار بود به طول 12 کیلومتر توسط تامین اجتماعی انجام شود، در کمیته برنامه ریزی تصویب و آن را در کوتاه ترین فاصله و زمان انجام دادیم. همچنین 60 خط تلفن را در اختیار این بیمارستان گذاشتیم تا فرمانداری و دستگاه های اجرایی شهرستان، تمام تعهدات خود در صورت جلسه ای که در دفتر وزیر( در خصوص این بیمارستان) انجام شده بود، به صورت صد درصد انجام داده باشد.

فرماندار عسلویه تصریح کرد: بروکراسی خاص سازمان تامین اجتماعی باعث تاخیر در راه اندازی بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه شده است.

محمودی خاطرنشان کرد: با درآمد حاصل از تامین اجتماعی در عسلویه با توجه به حجم بالای جمعیت بیمه شده تحت پوشش در شهرستان، به راحتی می توان در کوتاه ترین زمان، بیمارستانی مانند این بیمارستان احداث کرد.

مذاکره با مدیر عامل شرکت ملی نفت برای تسریع در راه‌اندازی بیمارستان

وی گفت: اعتبار وجود دارد، ساختمان تکمیل شده، تاسیسات پشتیبانی نیز به طور کامل انجام شده است و دلیلی جز تاخیر سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد.

فرماندار عسلویه ابراز داشت: در آخرین پیگیری انجام شده از قرار معلوم معاونت اداری مالی سازمان تامین اجتماعی در حال جابجایی است که متاسفانه یکی از دلایل کندی روند افتتاح می تواند همین موضوع باشد. امیدواریم با منصوب شدن مدیر جدید این مشکل نیز برطرف شود.

محمودی یادآور شد: در سفر مهندس جوادی مدیر عامل شرکت ملی نفت به عسلویه، مذاکراتی با وی جهت همکاری برای تسریع در بهره برداری از بیمارستان انجام شد. همچنین مقرر شد چنانچه سازمان تامین اجتماعی با وزارت نفت به توافق برسند، این موضوع نیز می تواند برای تسریع در بهره برداری از بیمارستان کمک شایانی باشد.

وی اظهار امیدواری کردم هرچه سریع تر کار انجام بگیرد تا این بیمارستان به بهره برداری نهایی برسد و مردم شهرستان و حتی اطراف از نعمت داشتن بیمارستانی مجهز بهره مند شوند زیرا حق مردمی که در قطب انرژی ایران زندگی می کنند بیش از این هاست.

فرماندار عسلویه در پایان اشاره ای نیز به پیگیری مجدانه استاندار بوشهر و نماینده حوزه انتخابیه کرد و افزود: این عزیزان در حال تلاش و پیگیری موضوع برای تسریع در راه اندازی این بیمارستان هستند که جا دارد به نوبه خود از آن ها تقدیر به عمل آورم.

بیمارستان دغدغه مهم مردم شهرستان عسلویه است

نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه مجوز چارت تشکیلات برای بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه اخذ شده است.

حجت الاسلام موسی احمدی افزود : اخیرا نیز کارشناسان سازمان تامین اجتماعی برای ارزیابی و کارشناسی بیمارستان عسلویه به شهرستان اعزام تا نتیجه کارشناسی را برای به‌کارگیری تعداد نیروهای مورد نیاز اعلام کنند.

وی گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده، تجهیزات بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه نیز آماده بارگیری برای انتقال به منطقه است.

نماینده مردم جنوب استان بوشهر خاطرنشان کرد: همین هفته جلسه ای با رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور در خصوص بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه برای تسریع در کار دارم.

وی ادامه داد: تا تحقق موضوع با تمام توان این مسئله را پیگیری خواهم کرد تا انشاءالله یکی از مهم ترین دغدغه های مردم شهرستان عسلویه را که همان بیمارستان است، بتوانیم محقق کنیم.

وعده مسئولان برای راه‌اندازی بیمارستان عسلویه پس از هشت سال هنوز عملی نشده است

نایب رئیس شورای اسلامی بخش چاه مبارک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عسلویه قطب انرژی ایران، از نعمت داشتن یک بیمارستان محروم است.

جاسم حمدی اذعان داشت: وعده های مسئولان شهرستان، استان و نماینده حوزه انتخابیه مبنی بر افتتاح بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه هنوز با گذشت هشت سال از کلنگ زنی آن محقق نشده است.

وی با طرح این سئوال که کیست مسئول و چی کسی باید جوابگو باشد؟ تصریح کرد: در کنار این صنعت عظیم گازی، بیمارستانی در شان مردم منطقه وجود ندارد. تا کی ارزش سلامتی و خون مردم عسلویه باید کم ارزش تلقی شود؟

وزارت نفت در جاهایی که منابع گازی و نفتی ندارد بیمارستان دائر می کند ولی در قطب انرژی ایران به فکر ساخت بیمارستان نیست و حتی در تجهیز بیمارستان تامین اجتماعی تسریع نمی کند.
....................................
گزارش: مصطفی صفایی

***************************************************

وزیر بهداشت خبر داد: ساخت 4 بیمارستان در عراق
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰

وزیر بهداشت اعلام کرد: ایران در عراق چهار بیمارستان در دست ساخت دارد که یک بیمارستان آن در شهر کربلا تحویل مقامات عراقی شده است.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، محمد حسن طریقت منفرد در دیدار با دکتر ستار الساعد قائم مقام وزیر بهداشت عراق گفت: ایران در زمینه ساخت و تجهیز بیمارستان پیمانکاران زبده ای دارد و از خارج کشور هم کمک نمی گیرد و قادر است این تکنولوژی را در کشور عراق نیز به کار گیرد.

وی که در پاسخ به درخواست طرف عراقی برای ساخت بیمارستان در عراق سخن می گفت، بیان داشت: ارتباطات ما با عراق صرفاً ارتباطات تجاری نیست و دو کشور می توانند در زمینه های مختلف آموزش پزشکی، درمانی، بهداشتی، دارو و تجهیزات پزشکی به تبادل نظر پرداخته و روابط خود را گسترش دهند.

انتهای پیام

***************************************************

ستاد بازسازی عتبات عالیات به چه کاری مشغول است؟
ساخت مجتمع خدماتی، رفاهی، اداری و فرهنگی حرم حضرت سیدالشهدا(ع) با متراژ نزدیک به پانزده هزار متر در آستانه افتتاح است و تکمیل و طلاکاری گنبد امامین عسکریین (ع) در سامرا و تکمیل سنگ‌کاری این حرم مطهر، از جمله اقدامات در دست اجراست که...
کد خبر: ۱۷۰۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷ - 12 June 2011
پس از سقوط دولت بعث در عراق با توجه به وضعيت نامناسب عتبات عاليات و اماکن متبرکه در این کشور و لزوم رسيدگي سریع به وضعیت این اماکن، ستاد بازسازي عتبات عاليات با هدف سازماندهي كمك هاي خيرين و نيروهاي متخصص داوطلب و مشاركت در امر مقدس بازسازي حرم هاي مطهر در سال 1382 تاسيس گرديد.

در این باره رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در گفت وگو با «تابناک» اظهار داشت: ما هم‌اکنون فعالیت هایی را در عتبات عالیات، شامل حرم‌های حضرت علی (ع) در نجف اشرف، حرم امام حسین (ع) در کربلا، حرم حضرت ابوالفضل(ع) در کربلا، حرم مطهر امام موسی کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین، حرم امامین عسکریین در سامرا، مسلم بن عقیل در کوفه و طفلان مسلم در مصیب و با هدف بهینه سازی فضاهای مذکور به گونه ای که هم در شأن ائمه(ع) و هم زائرین آنها باشد، در دست اقدام داریم.

«حسن پلارک» در این باره گفت: فعالیت های ما از سال 84 آغاز شده است، به گونه ای که از محل نذورات مردمی و هدایای مردم ایران تا به امروز، کارهای خدماتی و نوسازی حرم‌ها را انجام دادیم و بیش از دویست پروژه کوچک و متوسط شامل سنگ‌کاری کامل درون حرم‌ها از کف تا دیوار، بازسازی و سنگ‌کاری صحن‌ها، تعویض طلای گنبدها در حرم امامین جوادین در کاظمین، تعویض گل‌دسته‌ها، سیستم‌های خدماتی حرم‌ها شامل سرویس‌های بهداشتی، فرش حرم‌ها، تهویه حرم‌ها، تعمیر و تعویض ضریح‌های مطهر و استراحتگاه در پیرامون حرم‌ها را به انجام رسانده ایم.

وی در ادامه یادآور شد: اینها کارهایی است که تاکنون انجام شده و هم‌اکنون کارهای بزرگ ما شامل توسعه حرم‌های مطهر است.

پلارک افزود: در این باره، بیش از 1500 میلیارد پروژه تعریف شده و در دست اجرا داریم که بزرگترین آنها، گسترش صحن حرم علوی به متراژ 198 هزار متر مربع زیربنا با افزایش ده برابری فضای کنونی است، همچنین پروژه‌های بزرگ دیگر، ساخت بیمارستان در کربلای معلا، متعلق به حرم سیدالشهداست که در آستانه تثبیت آن هستیم.

وی همچنین ادامه داد: ساخت مجتمع خدماتی، رفاهی، اداری و فرهنگی حرم حضرت سیدالشهدا(ع) با متراژ نزدیک به پانزده هزار متر در آستانه افتتاح است و تکمیل و طلاکاری گنبد امامین عسکریین (ع) در سامرا و تکمیل سنگ‌کاری این حرم مطهر از جمله اقدامات در دست اجراست.

پلارک برای نمونه به اقدامات جدیدی نیز مبنی بر برگزاری برنامه هایی به مناسبت های گوناگون اشاره کرد؛ برای نمونه، وی برنامه سیزدهم رجب در حسینیه‌ای جنب حرم حضرت علی(ع) را یادآور شد.

وی در پایان، برای جذب نذورات، کمک و هدایای مردمی، شماره حساب 110 بانک ملی و بانک صادرات ایران را نیز اعلام کرد.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید