رفتن به محتوای اصلی

ممنوع‌المعامله شدن ۲۱ ورزشکار خارج از کشور با دستور شورای امنیت

ممنوع‌المعامله شدن ۲۱ ورزشکار خارج از کشور با دستور شورای امنیت

بر اساس سندی که گروه عدالت علی به صورت اختصاصی در اختیار ایران اینترنشنال قرار داده، ۲۱ نفر از ورزشکاران ایرانی که در خارج از کشور سکونت دارند با دستور «شورای امنیت کشور» ممنوع‌المعامله شده‌اند و در صورت ورود به کشور بازداشت خواهند شد.

این نامه «سری» از طرف دفتر دادستان عمومی و انقلاب تهران خطاب به جانشین معاون اول دادستان نوشته شده و طی آن خواسته شده مصوبات کمیته «چهره‌های خاص» که زیرمجموعه شورای امنیت کشور است در مورد این افراد اجرا شود.

در این نامه همچنین دستور داده شده که پدر و مادر همسر علی کریمی، فوتبالیست پیشین تیم ملی ایران، ممنوع‌الخروج شوند.

مصوبات این کمیته در تاریخ هشتم آبان سال ۱۴۰۱ و چند هفته پس از شروع خیزش انقلابی ایرانیان علیه جمهوری اسلامی تصویب شده است.

 

Image removed.
 

مسوول دفتر دادستان تهران در این نامه فهرستی از این افراد را اعلام کرده و خواستار آن شده که آنان به اتهام «تشویش اذهان عمومی» در صورت ورود به کشور بازداشت شوند.

بر اساس این نامه بختیار رحمانی، مهرداد پولادی، پیام صادقیان، محمد تقوی، فرشید اسماعیلی و سوشا مکانی در رشته فوتبال ممنوع‌المعامله شده‌اند.

سجاد استکی و راضیه جانباز در رشته هندبال، منصور بهرامی در رشته تنیس، کیمیا علیزاده در رشته تکواندو و فرزانه توسلی در رشته فوتسال از جمله دیگر ورزشکاران ممنوع‌المعامله معرفی شده‌اند.

گروه هکری عدالت علی پیش از این نیز سندی را افشا کرده بود که که نشان می‌داد اعضای خانواده سحر داوری،‌ همسر علی کریمی ممنوع‌الخروج شده‌اند.

در این نامه اعلام شده بود که غلامعلی داوری، پدر سحر داوری، از اعضای کادر نیروهای هوایی ارتش بوده در دهه ۱۳۶۰ اعدام شده است.

علی کریمی که از ایران مهاجرت کرده همواره یکی از چهره‌های شاخص منتقد جمهوری اسلامی بوده و مورد حملات شدید رسانه‌ها و مقامات جمهوری اسلامی است.

در دی ماه رضا نقی‌پور، معاون مراسم و تشریفات دفتر رییس دولت جمهوری اسلامی و رییس پیشین حراست فدراسیون فوتبال، با هشتگ «روح‌الله زم»، در یک استوری اینستاگرامی، کریمی را تهدید کرد و نوشت: «تو آن‌جور که ما دوست داریم یک روزی برمی‌گردی، نه آن‌جوری که خودت دوست داری!»

در نامه افشا شده عدالت علی همچنین اعلام شده که ممنوع‌الخروج و ممنوع‌المعامله بودن مهران مدیری، کارگردان و بازیگر مشهور، رفع شود.

مهر ماه سال گذشته خبر ممنوع‌الخروج شدن مدیری منتشر شد.

پس از آن خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران، به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که او با وجود ممنوع‌الخروج بودن، از کشور خارج شده است.

این خبرگزاری نوشته بود مدیری «با برخی مواضع خود به تحریک عواطف و دامن زدن به آشوب‌ها» کمک کرده بود.

در پی خیزش انقلابی سال ۱۴۰۱ بسیاری از چهره‌های شناخته‌شده ورزشی در مخالفت با جمهوری اسلامی با مردم معترض اعلام همبستگی کردند.

در این بین، بسیاری از ورزشکاران سرشناس همچون علی دایی، علی کریمی و رسول خادم بارها از مردم معترض در ایران حمایت کردند و چهره های بسیاری هم تصمیم گرفتند، در یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی با خداحافظی اعتراضی‌شان از تیم ملی، با مردم همراه شوند.

 

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

برگرفته از:
ایران اینترنشال

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید