رفتن به محتوای اصلی

سید علی آسوده بخواب که ما درگیریم,
21.01.2023 - 13:00

 

تا زمانی که ما درگیر جدال با جناح های مختلف اپوزوسیون هستیم رژیم اسلامی در امان است. بسیاری از افراد بطور پیوسته بر علیه یک یا هر اپوزوسیونی که همسو با گرایش فکری و سیاسی آنها نباشد به در و دیوار میکوبند که رژیم پادشاهی بد و یا خوب است, جمهوری بد و یا خوب است, سوسیالیسم بد است و یا خوب است, فلانی اینگونه است, وابسته به اینجا و آنجا است, و هر کسی یکی را بد میداند و آنچه را که خود به آن گرایش دارد خوب میداند. واقعیت اینست که هیچ کسی قادر نیست با پرخاشگری, تمسخر, و یا حتی استدلال شخص دیگری را قانع کند که از راه خود برگردد و به راه او برود, در هیج جای جهان و ملیتی چنین امکانی وجود ندارد. تنها حکومتها هستند که با توانائی خود میتوانند روی گرایشات ملت و یا قشری از آنها تا حدی تاثیر بگذارند و یا بطور فردی شاید بتوان در طول زمان و با کار زیاد روی یکنفر تاثیر گذاشت و او را جلب گرایش خود نمود. در واقع تنها و تنها نتیجه ای که از اینگونه روشها و اعمال عاید میشود ایجاد و گسترش براکندگی و تفرقه است و کمک به تداوم عمر رژیم اسلامی, بهمین جهت است که سایبریهای رژیم با شرکت فعال در رسانه ها و شبکه های اجتماعی به این جدالها دامن میزنند.

باید از این روش بیمعنی و بی نتیجه دست برداشت و همه توان اپوزوسیون از هر نوع آن را متوجه مبارزه با استبداد دینی نمود. مردم ایران آن نسل ناآگاه نگهداشته شده ۵۷ نیستند که بسادگی فریب کسی را بخورند و هاج و واج ناظر هر جریان تحولی باشند, نسل امروز ایران که در تمام عمر خود در مبارزه روز بروز با رژیم مذهبی بوده و ۴۴ سال در اسارت یک رژیم دینی قرار داشته, مبارزه کرده, کشته داده و به برکت وجود تکنولوژی ارتباطی دانش سیاسی بسیاری آموخته و آبدیده شده است بسیار هوشیار و آگاه میباشد و زیر بار هیچ رنگ و نیرنگی نخواهد رفت. با شعار و بدگوئی و یا تعریف از کسی و گرایشی کار بجائی نخواهیم برد, هر کس که در جبهه اپوزوسیون قرار گرفته یک نیرو برای مبارزه با استبداد دینی میباشد, همه آنها را باید بکار گرفت و در فردای پیروزی قطعا نسل امروز توانائی آنرا دارد تا چه کسانی را پس بزند و چه کسانی را بپذیرد و قطعا خوب میداند چه کند و راهش را بیابد.

واقعیت اینست که هیچ مرجع جهانی بکمک ما نمیاید, اگر اتحادیه اروپا سپاه را تحریم مینماید صرفا جهت تلافی کمکهای نظامی ایران به روسیه در جنگ اوکراین است هرچند بظاهر ادعا کند که برای حمایت از مردم ایران این اقدام را انجام میدهد. امریکا, اسراییل و عربستان هیچیک بطور جدی خواهان سقوط رزیم اسلامی ایران نیستند, آنها هر یک منافعی در وجود این رژیم دارند و تنها خواهان یک ایران اسلامی ضعیف میباشند. کمپانیها و لابی های اسلحه در آمریکا به برکت رژیم ایران بازار خوبی در خاورمیانه و کشورهای عربی دارند, اسرائیل با وجود رژیم ایران تمام تمرکز غرب را متوجه دشمن بزرگش ایران نموده و نیز روابط خود را با کشورهای عربی گسترش داده و تمرکز جهانی و اعراب را روی مسئله فلسطین کاهش داده است. عربستان نیز نمیخواهد وجود یک ایران دموکراتیک اعمال فشار جهانی روی خود برای ایجاد دموکراسی را افزایش دهد. نتیجه اینکه ما مردم ایران در جهان تنهائیم و فقط خود را داریم, لذا فقط با تکیه بر همیاری و همکاری همه جناحهای اپوزوسیون میتوان به مبارزه با استبداد دینی برخاست و شرایط کشور را تغییر داد. راه دیگری وجود ندارد, یکدیگر را ضعیف نکنیم.

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ایران گلوبال
برگرفته از:
ایرانگلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

دیدگاه‌ها

نظرات رسیده

Javad Tehrani

خانم بختیاری، همانطور که در پست اشاره شد ما قادر نیستیم دیگران را از راه خود باز داریم، میشود مطالب را بطور کلی بدون اشاره به اشخاص مطرح کرد بهمان شکل که شما بیان کردید بدون انکه به کسی اشاره کنید و موجب عکس العمل انها و جدال بشوید.

در مورد سوالتان من شخصا معتقدم که رهبری جریانات نهایتا از درون کشور سر میکشد و اپوزوسیون خارج نشین تنها نقش کاتلیزر را خواهد داشت و هرگز توانایی جلب توده مردم کشور را نخواهد داشت، پس بهتر است به جدال انها نرویم

ش., 21.01.2023 - 13:03 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Leghaeieh Bakhtiari

درود جناب تهرانی عزیز

سخن تان در ذات درست است. اما سوال این است: آیا این انقلاب برای پیشبرد اهدافش که بزرگترین آن سرنگونی این رژیم تبهکار است نیاز به رهبری دارد؟ اگر پاسخ مثبت است سوال بعدی پیش می آید که چه کسی یا کسانی شایستگی رهبری حتی برای گذار از این شرایط را دارد؟ و ملاک تشخیص این شایستگی ها چیست؟ آیا گذار باید با شورای رهبری انجام شود یا تمام اختیارات را به یک شخص بدهیم تا هر گونه که خواست عمل کند؟! حرف از اتحاد برای سرنگونی و رسیدن به یک حکومت دموکراتیک بسیار عالی است اما آیا معنی اتحاد، یعنی مشارکت نمایندگان تمام آحاد جامعه در تصمیم گیری (حتی برای چگونگی ساقط کردن جمهوری اسلامی) یا عنان و اختیار تام سپردن به یک فرد که اگر فردای روزگار چهره‌ ای دیگر نشان داد به واویلایی دیگر مبتلا شویم؟

ش., 21.01.2023 - 13:03 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.