رفتن به محتوای اصلی

دهن کجی نامزد اخوان المسلمين به جمهوری ملاها!
21.06.2012 - 01:31

محمد مرسی در پاسخ به خبرنگار الكويتيه که پرسیده بود: "ايران بارها تلاش كرده روابط خود با مصر را آغاز كند"؛ "تأثير روابط قاهره - تهران بر روابط مصر با كشورهاي عربي و بالعكس چيست؟" پاسخ مي دهد: "من ديدار با كاردار ايران در مصر را نپذيرفته ام،... روابط ما با كشورهاي منطقه (عربي) ابدي، قوي و راهبردي و براي بقا است". جمهوری ملاها که داعیه رهبری اسلام را دارد، در ایران کاملن منفور گردیده و مسلمانان منطقه هم پهن بارشان نمی کنند و اسلام عربی را بر اسلام ملاها ترجیح می دهند.
لازم بگفتن است که مرسی بیش از 52 درصد آراء ملت مصر را بخود اختصاص داده است و تبلور شعور سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اکثریت مردم مصر است. ملت مصر درآغاز تجربه فاجعه بار حکومت اسلامی هستند و راهی را آغاز کرده اند که بخش های متوهم جامعه ایران، با تجارب غنی آنرا پشت سر گذاشته اند. به نظر می رسد که جان سختی حکومت دینی در مصر بمراتب بیشتر از ایران است؛ چرا که اسلام هرگز نتوانست بر روح و روان جامعه ایران چیره شود. بیش از سه دهه مقاومت علیه اسلامیزاسیون جامعه، سند افتخارآمیز ملت ما در مقابل چیرگی آئین، فرهنگ و سنت های ناخوانده و تحمیلی در کشورمان است.
سایت تابناک دهن کجی مرسی به جمهوری ملائی را بازتاب داده است.

مرسي: فعلا ایران نه، اول عربستان
محمد مرسی نامزد احتمالا پیروز انتخابات مصر در مورد سیاست‌های دولت آتی این کشور با روزنامه‌ای کویتی سخن گفته است. ظاهرا هنوز ایران در آینده مصر جایی ندارد و نقش اول را برادران عرب آقای مرسی بازی خواهند کرد.
۳۱ خرداد ۱۳۹۱ 
نامزد اخوان المسلمين در انتخابات رياست جمهوري مصر، با اعلام اینکه به همه توافق نامه هاي رسمی سابق با رژيم صهيونيستي طبق منافع مردم مصر احترام می گذارد، تأكيد كرد همچنان مخالف ديدار با كاردار ايران در قاهره است.
به گزارش «تابناک»، به نقل از العالم، "محمد مرسي"، در مصاحبه با روزنامه "الكويتيه" در پاسخ به سئوالي در خصوص "روابط مستقيم اخوان المسلمين با ايران و حزب الله" و ادعاي این روزنامه مبنی بر "تهديد كشورهاي عربي و غرب در صورت اتحاد مصر و ایران و حزب الله"، گفت: "اين مسائل توهم، افترا و بي اساس است؛ ما به حق ملت فلسطين براي مقاومت در برابر اسرائيل اشغالگر احترام مي گذاريم و آن را بد نمي دانيم؛ ولي در مقابل هيچگاه در صف هيچكدام از قدرتهايي كه كشورهاي دوست در منطقه خليج ع.ر.ب.ي. (خلیج فارس) را تهديد مي كنند، قرار نمي گيريم".

خبرنگار الكويتيه در ادامه مرسي را به چالش كشيده، و با بیان اينكه "ايران بارها تلاش كرده روابط خود با مصر را آغاز كند"؛ از او مي پرسد "تأثير روابط قاهره - تهران بر روابط مصر با كشورهاي عربي و بالعكس چيست؟" .. مرسي در پاسخ مي گويد: "من ديدار با كاردار ايران در مصر را نپذيرفته ام، البته حداقل تا هنگامي كه موضع آنها در خصوص سوريه مشخص شود .. اما در ارتباط با اظهارات شما تأكيد مي كنم كه امنيت و ثبات منطقه عربي نيازمند وجود روابط مثبت بين مصر و منطقه (كشورهاي عربي) است، زيرا هيچكدام از دو طرف بي نياز از يكديگر نيستند؛ رهبري طرح سني بين الازهر و عربستان و بالهاي آنها در كشورهاي عربي باقي مي ماند، البته بدون ورود به جزئيات در خصوص طرح ديگر كه در مقابل آن قرار دارد .. روابط ما با كشورهاي منطقه (عربي) ابدي، قوي و راهبردي و براي بقا است".

ادعاي مرسي درحالي مطرح مي شود كه مقامات جمهوري اسلامي ايران بارها در مناسبتهاي مختلف تأكيد كرده اند كه از مطالبات مردم سوريه در داخل حمايت می کنند و مخالف هرگونه درگيري داخلي و مداخله خارجي در اين كشور هستند.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

اقبال اقبالی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.