رفتن به محتوای اصلی

شورای ملی مقاومت: مریم رجوی و سناتور مک‌کین در آلبانی دیدار کردند
15.04.2017 - 22:16

شورای ملی مقاومت، که از آن با عنوان شاخه سیاسی سازمان مجاهدین خلق ایران یاد می‌شود، اعلام کرد مریم رجوی از رهبران آن گروه عمده مخالف جمهوری اسلامی ایران با جان مک‌کین رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا در پایتخت آلبانی دیدار کرده است.

دبیرخانه این شورا روز شنبه در اطلاعیه‌ای گفت، این دیدار روز جمعه ۲۵ فروردین ماه (۱۴ آوریل ۲۰۱۷) در تیرانا برگزار شد و دو طرف درباره آخرین تحولات خاور میانه و فعالیت‌های تهران در منطقه گفت‌وگو کردند.

Missing media item.

دیدار مریم رجوی از رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران با سناتور جان مک کین در تیرانا پایتخت آلبانی - ۲۵ فروردین ۱۳۹۶

 

بر اساس این اطلاعیه، سناتور جمهوریخواه جان مک‌کین پیش از این دیدار، با حضور در يكی از مراكز سازمان مجاهدين خلق ايران در تيرانا با اعضای این سازمان كه از اردوگاه «ليبرتی» در عراق به آن کشور کوچک در شرق اروپا منتقل شده‌اند ديدار و گفت‌وگو کرد.

شورای ملی مقاومت به نقل از آقای مک‌کین نوشت، «شكی وجود ندارد كه شما نه فقط خود متحمل درد و رنج بسيار شده‌ايد، بلكه بسياری از اقوام خود را به واسطه استبداد رژيم ايران از دست داده‌ايد ... شما برای آزادی، حق زندگی آزاد و حق انتخاب آينده – حقوقی كه خداوند به هر انسانی اعطا كرده است - به پا خاستيد و مبارزه و فداكاری كرديد.»

این سناتور ارشد آمریکایی همچنین از دولت آلبانی بابت پذیرش اعضای سازمان مجاهدين خلق ایران، که بیش از سه دهه است در تبعید به سر می‌برند و فعالیت‌های خود علیه حکومت مذهبی ایران را در خارج از کشور دنبال می‌کنند، تقدیر کرد.

Missing media item.

بنا بر بیانیه اطلاعیه شورای ملی مقاومت، مريم رجوی نیز در ديدار با سناتور مک‌کین، ضمن قدردانی از حمايت او از انتقال اعضای سازمان مجاهدین به خارج از عراق، گفت «امروز در مورد نقش مخرب رژيم آخوندی در منطقه اجماع وجود دارد و ترديدی نيست كه فاشيسم دينی حاكم بر ايران، منشا اصلی جنگ و ترور و بحران در منطقه است.»

خانم رجوی در ادامه بابیان این که حکومت مذهبی ایران از نظر اجتماعی و سياسی و اقتصادی در بن بست قرار گرفته است، تغيير رژيم را لازمه پايان دادن به نقض حقوق بشر در ايران دانست و گفت چنین تغییری «یک ضرورت» برای خاتمه جنگ و بحران در منطقه و استقرار صلح و آرامش است.

Missing media item.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

آ. ائلیار
VOA

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.