رفتن به محتوای اصلی

بشار اسد چگونه خواهد رفت؟
06.10.2015 - 14:59
*
----------------------------------------
هفتۀ گذشتۀ تنها ساعاتی چند پس از تصویب درخواست ولادیمیر پوتین از سنای روسیه دال بر شرکت نیروهای نظامی روسیه در برون از مرزهای این کشور، نخستین حملات هوایی نیروی هوایی روسیه، مواضع نیروهای مخالف دولت بشار اسد و از جمله مواضع داعش را بمباران کردند.
بمباران مواضع نیروهای مخالف دولت بشار اسد در سوریه از سوی هواپیماهای نیروی هوایی روسیه انتقادهایی از سوی بیشتر کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی را در پی داشت.
از سوی دیگر این سری از عملیات نظامی، مورد پشتیبانی دولت های کشورهای دیگر و از جمله رژیم جمهوری اسلامی قرار گرفت.
پیشاپیش پیداست که بر اساس قوانین شناخته شدۀ بین المللی، هر دولتی حق دارد از دولتی دیگر و در زمان لازم تقاضای کمک نظامی کند. مدت ها پیش دولت بشار اسد بر اساس قوانین شناخته شدۀ بین المللی از دولت روسیه برای سرکوب مخالفان و از جمله سرکوب مخالفان مسلح خود درخواست کمک نمود.
ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه، بارها و بارها و از جمله در سخنرانی اخیر خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در گفتگو با رسانه های گروهی بین المللی بر روی این مسئله تاکید کرد که اگر دولت سوریه از دولت روسیه کمک نظامی و از جمله دخالت نظامی مستقیم در این کشور را درخواست کند، دولت روسیه با در نظر گرفتن همۀ قوانین شناخته شدۀ بین المللی به این در خواست پاسخ خواهد داد.
بر اساس قوانین موجود در روسیه، نیروهای نظامی این کشور تنها و تنها در کشوری دیگر عملیات نظامی انجام خواهند داد که اجازۀ این عملیات به تایید "دومای دولتی روسیه" و "سنا"ی این کشور برسد.
در پی صدور این اجازه از سوی "دومای دولتی" و "سنا"ی روسیه ، نخستین حملات هوایی نیروهای نظامی روسیه بر علیه مواضع نیروهای مخالف دولت بشار اسد در چهارشنبۀ گذشته انجام شد و بر اساس گزارش ها مواضع برخی از نیروهای مخالف دولت بشار اسد و از جمله مواضع "داعش" در این کشور بمباران شد.
هدف اصلی دخالت نظامی روسیه در سوریه، سرکوب نیروهای تروریستی در این کشور و از جمله سرکوب "داعش" می باشد و بر پایۀ گفته های مقامات آگاه در زمینۀ نظامی و سیاسی، بشار اسد به رهبرات روسیه قول داده است در زمان مقتضی و آنگاه که آرامش کامل در این کشور برقرار شده باشد و تمامیت ارضی آن دیگر در خطر نباشد از مقام خود کناره گیری نموده و راه را برای قراری انتخابات آزاد در این کشور باز کند.
بر همگان پیداست که دخالت نظامی روسیه در سوریه تصمیمی نبود که یک شبه اتخاذ شده باشد.
ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه، تیمی از مشاوران اصلی خود در زمینۀ سیاسی-نظامی را مسئول بررسی و آماده سازی برنامه ای برای دخالت نظامی این کشور در سوریه نمود.
تیم متخصص به رهبری با عضویت "سرگی ایوانف"(دبیر شورای امنیت روسیه که از او بعنوان جانشین آیندۀ ولادیمیر پوتین نام می برند)، سرگی شایگو( وزیر دفاع روسیه) و "سرگی لاوروف"( وزیر امور خارجه روسیه) تشکیل شد.
در این تیم بیشتر ژنرال های عالیرتبۀ نیروهای سه گانۀ ارتش روسیه ،بعنوان مشاور شرکت دارند.
اصلی ترین مشاور غیر نظامی این تیم سه نفره، "الکساندر دوگین" نام دارد. نام الکساندر دوگین، اکنون اندکی زمانی است در رسانه های گروهی مطرح می شود.
نامبرده که در رشته های حقوق بین الملل، فلسفه و تاریخ تخصص و دکترا دارد،بعنوان یکی از ایدئولوگ های اصلی سیاست های دولت روسیه است و یکی از مشاوران اصلی، اما غیر دولتی ولادیمیر پوتین می باشد.
الکساندر دوگین، ایدئولوگ اصلی سیاست "اوروآسیایی" روسیه است و در این کشور،برای او نقشی همانند نقش "فیودور داستایفسکی" در جامعۀ روسیه قائلند.
تیم متخصص نامبرده در بالا، پس از جلسات گوناگون و پیاپی و بررسی همه جانبۀ دوضاع سیاسی بین المللی، به ولادیمیر پوتین پیشنهاد نمود به درخواست دولت سوریه برای دخالت نظامی در سوریه پاسخ مثبت دهد.
آنگونه که در بیانیه های رهبران روسیه آمده است، دولت این کشور، پیش از آغاز دخالت نظامی نیروهایش در سوریه، این موضوع را آگاهی همۀ کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) و دیگر کشورهای منطقه،کشورهای همسایۀ سوریه و بویژه به آگاهی رهبران دولت اسراییل رساندند.
همه نشانه ها گواه از آن است که دخالت نظامی نیروهای نظامی روسیه در سوریه، بدون هیچ شکی و تا نابودی همۀ نیروهای نظامی مخالف دولت بشار اسد ادامه خواهد یافت. گفته می شود حملات نیروی هوایی ارتش روسیه بزودی به نتایج دلخواه رهبران دو کشور روسیه و سوریه خواهد رسید و راه را برای برپایی دولت انتقالی با شرکت بشار اسد و با هدف برگزاری انتخابات آزاد باز خواهد کرد.
از سوی دیگر و برپایۀ برخی گزارش ها ولادیمیر پوتین در دستوری ویژه به نیروهای"آلفا"(1)، به آنها فرمان داد، رهبران گروه تروریستی "داعش" و از جمله شخص "ابوبکر بغدادی" را مورد تعقیب و جستجو قرار داده در حد امکان آنها را زنده دستگیر کنند.
کیانوش رشیدی قادی
چهاردهم مهرماه سال 7037 میترایی
ششم ماه اکتبر سال 2015 میلادی
جمهوری فدرال آلمان
----------------------------
(1)-"آلفا"، یک گروه ویژه و کماندویی می باشد که در دوران شوروی پیشین تشکیل شده است. کماندوهای "آلفا" مجهز به همۀ فنون نبرد نظامی و تن به تن می باشند. 
در گذشتۀ نه چندان دور و در سال 1979، تنها هفت نفر از اعضای "آلفا" وارد کاخ ریاست جمهوری حفیظ الله امین، رییس جمهور وقت افغانستان که از سوی صد ها نیروی ویژۀ گارد ریاست جمهوری حفاظت شده، نامبرده، همۀ اعضای خانوادۀ وی و برخی دیگر از اعضای رهبری دولت وقت افغانستان را در همان کاخ ریاست جمهوری به قتل رساندند، دولت "حفیظ الله" امین را سرنگون نمودند. در پی سرنگونی حفیظ الله امین، یکصد هزار از نیروهای نظامی شوروی وقت، افغانستان را به اشغال خویش در آوردند و "ببرک کارمل" را به سمت رهبری این کشور گماردند.
*** این نوشته بر پایۀ داده ها در رسانه های گروهی و بویژه رسانه های گروهی بزبان روسی تنظیم شده است. تنظیم این نوشته می تواند بیانگر دیدگاه های من در بارۀ اوضاع سوریه نباشد.- کیانوش رشیدی قادی

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.