رفتن به محتوای اصلی

کار دنیا تا میلیونها سال دیگر هم انتقاد دارد ا
09.02.2012 - 09:26
محسن کردی

اپوزیسیون ایرانی با این پراکندگی نمیتواند ظرف دو نشست بیانیه بدهد. راهی دراز است. جناب دوشوکی نیز خود یکی از آنها هستند که نمیتوانند همرای شوند بلکه بیشتر بر انتقاد تکیه دارند. کار دنیا تا میلیونها سال دیگر هم انتقاد دارد اما این دلیل نمیشود که ما نتوانیم به یک همرایی برسیم. اکثر ما ایرانیان درس نخوان هستیم اما در سیاست همه نمره بیست باید بگیریم! آقا.. بگذار کار با اندکی ایراد انجام شود. بگذار به نمره 15 بسنده کنیم قبول است. بد نمره ای نیست. این که با خمینی نمره صفر گرفتیم نباید باعث شود که امروز هی دنبال 20 باشیم که هرگز بدست نخواهد آمد. چنین نمره ای در هیچ کشور دمکراسی هم وجود ندارد.

حامدایرانی
باسلام،هرایرانی آزادیخواه ودموکراتی ازتجمع وتشکل ضدرژیمی حمایت میکندوبایدبکندازجمله همین تجمع ضددموکراتیک ومخفی وجیمزباندبازی تنی چندازروشنفکران مرکزگرای جامعه فارس زبان!!!شیوه کاردربرگزاری وشرکت آنچنان غیردموکراتیک بوده که تنی چند ازدلقک ها وشومن های سیاسی که درمدیا ومخصوصآدرتلویزیونهای فارسی زبان مدام فارس بازی وفارس تازی میکنندجهت بی آبروترنشدن ،ازشرکت دراین سمینارخودداری کردند.توگوئی روشنفکران تمامیتخواه فارس محورازتجربیات گذشته ومخصوصآجنبش سبزنیاموختندکه هیچگونه تغیروتحولی بدون شرکت غیرفارس زبانان امکان پذیرنیست ونخواهدبود.
کیانوش توکلی 
حامد جان / کاری به درستی و یا بی نتیجه بودن این اجلاس ندارم ، نباید زود قضاوت کرد .... کمی بایستی  منتظر ماند ..... برخلاف نظر شما اجلاس متشکل از «جامعه فارس زبان » نبود تا آنجا که از اسامی پیداست، تعدادی از مسئولین شناخته شده گروههای اتنیکی عرب ، بلوچ ، کرد در این اجلاس شرکت داشتند (.از وجو ترک ها ویا آذری ها در شکل شخصیت های اتنیکی اطلاعی ندارم ).. واضح  است که انتقاد می تونه از زاویه های دیگری هم مطرح باشد ،مثلا نحوه گزینش ، مخفی نگاه داشتن هدف اصلی ، ایجاد امید های کاذب .......بنظر من یکی از اشکالات اساسی اینگونه اجلاس  ها عدم  وجود و حضور پر قدرت نیروی سایبری  شامل شخصیت ها و کمونهای   اینترنتی   و شبکه های اجتماعی است .   در اجلاس اولا پالمه و   همین طور سایر مجالس  اپوزیسیون    اساسا متکی  است بر شخصیتهای کلاسیک و سنتی سیاسی جامعه   در   حالی که گروههای اینترنتی و شخصیت های سایبری که مخاطبین بسیاری در فضای مجازی  دارند که  در واقع افکار عمومی الیت جامعه روشنفکری کشور را می سازند   متاسفانه  در اکثر اجلاس ها ی سیاسی ؛ خبری از حضور مسئولین  گروههای اینترنتی ، شبکه های اجتماعی و اشخاص پر نفوذ سایبری نیست . بطور مثال بهار عربی در تونس و مصر و... از فیس بوکی ها ، وبلاگ نویس ها و شخصیت ها و کمونهای  اینترنتی  آغاز شد  بعبارتی  این موتور کو چک سایبری بود که انقلاب را اغاز کرد و  در آن زمان خبری از اخوان المسلیمن و دیگر گروههای مذهبی _ سیاسی  نبود ...متاسفانه   احزاب قدیمی از فرصتی که فضای سایبر ایجاد کرد  سوء استفاده کردند و قدرت را در این کشورها  قبضه کردند .... در مورد ایران هم این خطر وجود دارد که  باز هم احزاب  ، شخصیتهای  سیاسی کلایسک   از  فرصت   ها سوء استفاده نمایند و نتیجه اینکه اجالاس ها بایستی متشکل از شخصیت ها ، تشکل های و احزاب کلاسیک و  شخصیتها و کمونها ی اینمترنتی و شبکه های اجتماعی  باشد 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ناشناس
ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.