رفتن به محتوای اصلی

تجمع اعتراضی افراد دارای معلولیت، مقابل دفاتر سازمان بهزیستی ایران در شهرها و استان‌های مختلف
19.11.2023 - 11:25

کانال تلگرامی کارزار معلولان از تجمع اعتراضی تعداد از افراد دارای معلولیت مقابل دفاتر سازمان بهزیستی در استان‌ها و شهرهای کرمانشاه، اردبیل، خوزستان، تفرش خبر داد.

براساس این خبر، این افراد «در اعتراض به عدم اجرای ماده ۲۷ قانون معلولان» دست به تجمع زده‌اند.

این «هشتمین تجمع سراسری معلولان» است و کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت می‌گوید که خواسته اصلی آنها «اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق معلولان که شامل پرداخت کمک‌هزینه معیشتی به معلولان شدید و خیلی شدید به میزان حداقل دستمزد سالانه» است.

این تجمع اعتراضی که از دیروز آغاز شده است، دیروز در خراسان رضوی مقابل دفتر سازمان بهزیستی و همچنین مقابل دفتر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس ایران در شهر مشهد برگزار شده بود.

تجمع معلولان

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.