رفتن به محتوای اصلی

حقایق انکارناپذیر در پشت مظلوم نمایی ارمنی‌ها
26.09.2023 - 11:01

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

بابک آزاد

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

دیدگاه‌ها

مرآت

با بی منطقی و سفسطه همیشگی اش، از ارامنه فعال در این سایت میگوید ! آیا کسی تابحال یک ارمنی در مقابل دهها آذری شونیست فعال در این سایت، کسی را دیده است ! ؟
ایکاش بجای ادعای توانایی نکنیکی کامپیوتری، بعضی ها فعالان رسانه ای قدری شعور و انسان دوستی و منطق می داشتند.
رفتار شونیستی شبه فاشیستی ایشان فقط مربوط به این کلیپ و عنوان و تیتر نمیشود، نگاهی به آرشیو و سابقه فعالیت ایشان در این سایت ایرانی فارسی زبان نشان میدهد که او فرقی با فعالان کانال فالانژ تلویزیون گوناز و حزب الله درون ایران،ندارد.
ایشان بار دیگر منطق ترکی خود را نشان داد.
وی به کسیکه مجروح و زخمی و نیازمند روی زمین افتاده، لگد میزند و میگوید: مظلوم نمایی نکن ! ؛ چون ارامنه فعال در سایت ایران گلوبال ،مقصر رفتار حیوانی با شما ارامنه هستن !؟ (کدام ارامنه در این سایت ؟ ! )

پ., 28.09.2023 - 10:28 پیوند ثابت
بابک آزاد

باید در نظر گرفت که ارمنی‌ها و آذربایجانی‌هایی که به مدت طولانی در همسایگی هم زندگی کرده‌اند خواستار پایان خشونت و یه زندگی صلح آمیز هستند متاسفانه ارمنی‌های خارج نشین از جمله ارمنی‌های فارسی زبان مرتباً به کارزار نفرت پراکنی بر علیه ترکیه و آذربایجان دامن می‌زنند توصیه من به آنان این است بعد از این همه کشت و کشتار درد و رنج مادران و پدران داغدیده ارمنی و آذربایجانی زمان آن رسیده است که به کارزار نفرت پراکنی پایان داده شود بیایید با هم کارزار آشتی و دوستی راه بیندازیم در جنگ جهانی دوم آمریکا دو شهر ژاپن را مورد حمله اتمی قرار داد اما این موضوع باعث نفرت و کینه ابدی بین آمریکا و ژاپن نشد آنان توانستند از این تراژدی هولناک درس لازم را آموخته و اساس رابطه را بر اساس دوستی با هم تغییر دهند اگر آنان توانستند این کار را بکنند ما هم می‌توانیم

پ., 28.09.2023 - 09:44 پیوند ثابت
قلندر/ از ترابوزان

عنوان این مصاحبه توسط بابک آزاد ، بی رحمی و خشونت و فالانژی و راسیستی وی تا حد و مرز فاشیسم نژادپرستانه ضد ارمنی و ضد انسانی او را نشان میدهد !
باور کردنی نیست که در پشت چهره بودایی و آرام این مرد رسانه ای، چه کینه و تعصب و ناسیونالیسم شونیستی خفته است!.
اگر مسئول سایت حساسیت لازم میداشت و امکان لابی گری به این بابک آزاد اروپا نشین نمی داد، او همیشه در مواقح حساس و موضوعات اقوام و خلقهای ایران و همسایه، با درج و پخش کلیپ ها و نوشته ها و مصاحبه های شبه فاشیستی خود، از این سایت سوء استفاده نمی نمود و روان بعضی کاربران را نمی رنجاند.
امید است بابک آزاد در جاهای دیگر، غیر از این سایت، پاداش اینهمه انسان ستیزی راسیستی اش را عادلانه دریافت کند. این افعی در پوشش موش و خرگوش!
باید پرسید: امثال هومانیست های واقعن موجود؛ مانند ابوالفضل محققی و فرامرز حیدریان ؛ معلم اخلاق و نصیحت، کجا هستند !؟ و توجهی به این فعالیت موسمی فصلی همکار مرموز خود در این سایت نمی کنند؟!
با یاد اوسانا / دختر ارمنی و مجروح انفجار

پ., 28.09.2023 - 01:32 پیوند ثابت
نظرات رسیده

 در انفجار دوشنبه در یک انبار سوخت در قره‌باغ دست‌کم ۲۰ نفر کشته و نزدیک به ۳۰۰ نفر زخمی شدند، یک مقام ارشد آمریکایی از باکو خواست که حقوق ارامنه این منطقه رعایت شود.

خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه چهارم مهر به نقل از مقام‌های محلی قره‌باغ نوشت که ۲۹۰ نفر بر اثر این انفجار در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند که ده‌ها نفر از آنها «هنوز در شرایط بحرانی» هستند.

پیشتر مقام‌های محلی قره‌باغ از زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر در انفجار یک انبار سوخت در این منطقه خبر داده و خواستار کمک فوری خارجی برای رسیدگی به مجروحان شده بودند.

گغام استپانیان، افسر حقوق بشر قره‌باغ شامگاه دوشنبه در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده بود که «تعداد مجروحان پس از انفجار یک انبار سوخت از ۲۰۰ نفر گذشت. وضعیت اکثریت آنها وخیم یا بسیار وخیم است.»

این انفجار همزمان با پناهنده شدن هزاران نفر از ساکنان قره‌باغ به ارمنستان اتفاق افتاد.

بر اساس تازه‌ترین آمار ارائه شده از سوی دولت ارمنستان، تا روز سه‌شنبه بیش از ۱۳ هزار نفر از قره‌باغ وارد ارمنستان شدند.

این در حالی است که همچنان صدها وسیله نقلیه از قره‌باغ در حال حرکت به سمت ارمنستان هستند.

علی‌رغم وعده جمهوری آذربایجان مبنی بر «تضمین» حقوق ارامنه قره‌باغ، که روز دوشنبه توسط رئیس جمهور این کشور، الهام علی‌اف تکرار شد، ارمنی‌های قره‌باغ نسبت به آینده خود نگرانند.


چ., 27.09.2023 - 07:37 پیوند ثابت
فرامرز حیدریان

درووود!

چند نکته مهم.

وقتی اینگونه وقایع و درگیریهای قومی پیش می آیند، انسان دادگزار و فهیم باید فوری از هرگونه جانبداری تعجیلی و پیشداوری کردن خودداری کند و مسئله را در عمق تاریخی-فرهنگی – سیاسی بدون هیچ حُب و بُغضی بررسی کند و رای فردی خودش را با دلاوری و رادمنشی بر زبان براند؛ ولو رای صادره، خلاف مثلا منافع و امتیازها و برتریهای قومی باشد که شخصا به آن تعلّق خاطر دارد. همه ما میدانیم در شهری به نام «سمیرُم» که از توابع استان اصفهان است، انسانها به سه زبان سخن میگویند:«ترکی قشقایی، لُری و فارسی». اکثریت مردم، ترک قشقایی هستند. حال بماند که در قلب شهر اصفهان، ارامنه ساکنند و خیلی هم کیا و بیا دارند. منظورم «جُلفا» ست. فرض کنید عین همین اخباری که در باره «ارامنه و ترکها» بر سر «قره باغ» پیش آمده است، برای شهر «سمیرُم یا شهر اصفهان» پیش میآمد.

وقتی اقوامی، قرنهای قرن در کنار هم زیسته اند و با همدیگر مراوده و معاشرت داشته اند، آنگاه در برهه هایی از زمان به هر دلیلی که میخواهد باشد به موضوع «کشمکشهای سیاسی» تبدیل شده اند، پژوهشگر و ناظر فهیم و بیدار باید ششدانگ حواسش را جمع کند که پسزمینه ها و دلایل ریشه ای و منفعتی و امتیازی و موقعیّتهای زیستی و غیره و ذالک را دقیق برآورد کند تا بتواند، عمق مسئله را در «دلایل کلیدی» آن، پژوهش کند؛ نه در بازتابهای عینی و سطحی و تراژیک و هولناک و کشت و کُشتاری آن که معلول علّتهای کلیدی هستند. خواه از طرف مثلا ترکها باشد. خواه از طرف ارامنه؛ زیرا از طریق علّت یابی مسائل، بهتر میتوان در باره حلّ و فصل موضوع مناقشه اندیشید و به برطرف کردن آن، همّت کرد. به همین دلیل، هر گونه جانبداری کردن برای کوبیدن طرف دیگر، راه را برای «شناخت متّقن و مستدل»، نه تنها مسدود خواهد کرد؛ بلکه بر آتش و شعله ور شدن نفرت و کینه توزی و انتقامگیری و خونریزی انسانهای بیگناه از هر دو طرف مناقشه، شدّت و حدّت دو چندان خواهد داد. من به دلیل مطالعات گسترده ام در زمینه اقوام گوناگون ایرانی؛ بویژه قفقاز و ماوراء قفقاز اعتقاد ندارم که دشمنیهای حادّ شده بین ارامنه و ترکها از پیامدهای معاشرت مردم با همدیگر بوده است؛ زیرا «قره باغ ارمنی نشین در آذربایجان» عین «جلفای ارمنی نشین در اصفهان» است که من در تمام سالهای عمرم که در ایران بودم، هیچوقت کشمکشی یا خصومتی یا دشمنی و نفرت و امثالهم مابین آنها و مردم اصفهان ندیدم و نشنیدم. اصلا و ابدا. اتفاقا خیلی هم به همدیگر احترام میگذاشتند. بنابر این، مشکلی که فعلا پیش آمده است در آذربایجان، یک مسئله سیاسی است که اقوام را ابزار محسوب کرده و با علم کردن «پاکسازی قومی» قصد دارند به مقاصدی که در پشت پرده کشمکشها و شاخ شونه کشیدنها اتراق کرده اند، هر چه سریع تر دست یابند و بالفور آتش جنگ را شعله ورتر کنند. در این تبهکاری قدرتهای سیاسی ،خواه از طرف زمامداران آذربایجان باشد. خواه از طرف ترکیه. خواه از طرف ایران و روسیه و امنستان و فلان و بیسار. در هر صورت، ریشه یابی «منفعتها و امتیاز خواهیها و اقتدارخواهیها و نفوذها و غیره و ذالک که با قدرت و امتیاز و سیطره جویی» پیوند تنگاتنگ دارند، حرف اول و آخر را میزنند. خود مردم آدربایجان و ارامنه، در هیچ میدان مناقشه و دعوایی نیستند و اگر هم در مواردی بوده اند و مرتکب جنایت در حقّ همدیگر شده اند بر اثر تحریکات تبهکاران قدرت پرست و سیاستمداران جاه طلب و منفعت پرست بوده اند؛ یعنی سیاستمدارانی که به نام مردم و قوم و نژاد و زبان و غیره، علیه آنها جنایت و تبهکاری را شغل گفتاری و کرداری سیاسی خود میدانند به جای آنکه وظیفه و تکلیف خود را، تلاش برای باهمزیستی و سعادت و خوشبختی مردم در کنار یکدیگر به حساب آورند.
شاد زیید و دیر زیید!
فرامرز حیدریان
س., 26.09.2023 - 13:36 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.