
درود کیانوش
این جدا شدن حامد اسماعیلیون از منشور مهسا دلیلش حمله و اتحامات به اونبود و برای هر کسی پر واضح است که دلیلش سفر شاهزاده به اسراییل بود
اگر یادت باشد ایشان حاضر به مصاحبه با خبر نکار اسراییلی نشد
منظورت از افراطیون سلطنت مطلق چیه؟ و چه کسانی هستند؟
میتونی چند نفر را مثال بزنی؟
تا آنجایی که من میدانم پادشاهی خواهان همیشه صحبت از رای گیری کرده اند و به رای مردم و رفراندوم اعتقاد بسیار دارند
اگر مردم جمهوری بخواهند یا پادشاهی انتخاب با مردم است
من شخصا به پادشاهی خواهی برخورد نکرده ام که بخواهد پادشاهی را به مردم حکم کند یا زور چپان کند و برایم جالب است که این استنباط را از کجا پیدا کرده ای؟!
میتونی برایم کمی توضیح بدهی؟ و چند نفر را مثال بزنی؟
دربارهء نظریهء «بازگشتِ» امیر طاهری
اسماعیل نوری علا
استاد امیر طاهری بازگشت به قانون اساسی انقلاب مشروطهء مصوب 108 سال پیش را طزح می کند که، بر اساس آن، شاهزاده رضا پهلوی پادشاه قانونی ایران خواهد بود، آن هم در وضعیتی که خود شاهزاده از یکسو گفته است که به پادشاهی موروثی باور ندارد و از سوی دیگر خواهان تشکیل مجلس مؤسسان و نوشتن یک قانون سکولار دموکرات نوین است. آیا استاد طاهری با این نظریه قصد دارد شاهزاده را از خر شیظان پائین آورد؟ چرا که نوشتن قانون - هر قانونی - کار خیلی پییده ای نیست.
ایشان در عین اینکه با اصرار تمام «بازگشت به کل قانون اساسی انقلاب مشروطه» را غلط نمی دانند، در چانه زنی با مخالفان نظرشان، معتقدند که لااقل آن قانون می تواند کفاف نیازهای ما در دوران گذار به دموکراسی را بدهد.
...آقای طاهری در این توصیه اکید به «بازگشت» توجیه عجیبی را بکار برده اند مبنی بر اینکه کسی نباید از بازگشت به قانون اساسی برآمده از انقلاب مشروطه بترسد و در این قانون از وجود روحانیت شیعهء اثنی عشری نگران باشد. در این راستا ایشان نخست به دو نکتهء قابل اغماض زیر اشاره کرده اند:
- یکی اینکه «در قانون اساسی مشروطه، پادشاه میبایستی مذهب جعفری داشته باشد و در ترویج آن بکوشد»
- و دوم هم اینکه «همان قانون به یک گروه پنج نفری از روحانیون حق وتو داده و به عبارت دیگر در اینجا نوعی ولایت فقیه مطرح شده است».
درود کیانوش گرامی و بامدادت به نیکی
شخصیت هایی را که نام بردی اکثرا پشتشان به جمهوری اسلامی وصل است و طرفدار شاهزاده نیستند ولی دم از پادشاهی خواهی میزنند
شخصی مثل شهرام همایون بسیار معلوم الحال است و همه پادشاهی خواهان آگاه میدانند که ایشان پشتش به جمهوری اسلامی وصل است.
پادشاهی خواهان به شاهزاده حمله نمیکنند ممکن است انتقاد سالم بکنند ولی حمله نمیکنند.
حمله به حامد اسماعیلیون و مسیح علینژاد و محتدی از قبل از تویت شاهزاده هم وجود داشت به این دلیل که مردم آگاه باشند که پشت این شخصیت ها چه نیرویی نشسته و در نهایت یا به جمهوری اسلامی وصل میشوند و یا به تجزیه طلبان.
این افشاگری ها و انتقاد ها در فضای سیاسی بسیار عادی است و سالم نیز هست همانگونه که خودت در برنامه هایت اکثر میهمانانت از پادشاهی خواهان و از رضا پهلوی انتقاد میکنند ما هم از این دو شخص انتقاد میکنیم و به این میگویند فضای باز سیاسی.
این بخشی از دمکراسی است و در اروپا و امریکا نیز بسیار دیده میشود
چون مردم باید آگاه باشند در آینده به چه کسی رای میدهند؟ این شخص کیست؟ با چه پیشینه ای؟ و به کجا وصل است؟
از اینکه این گروه زیر فشار بوده خوب این بخشی از سیاست است و کسی که پا به عرصه سیاست میگذارد باید انقدر پوست کلفت باشد که بتواند انتقاد ها، افشاگری ها و فشار ها را تحمل کند اگر نمی تواند سیاست برای او جایی ندارد و بهتر است کنار بکشد.
چرا شما از این فشار ها ناراحت هستید و در برنامه تان بیان میکنید ولی صحبت از فشار هایی که خود در اپوزیسیون بر شاهزاده و پادشاهی خواهان میآورید صحبتی نمیکنید و ناراحت نیستید؟
آیا فشار و تحمت بر آنها مجاز است؟ ولی به مسیح و حامد مجاز نیست؟
مثلا بار ها در برنامه خود شما انتقاد و حمله به پادشاهی خواهان و به شاهزاده شده. پس آن مجاز است؟ چرا؟
پس سیاست یعنی این یعنی نقد، انتقاد ، افشاگری ، حمله و حمایت و ......
و دمکراسی باید جایی برای تمامی این موارد داشته باشد.
پس یکطرفه به قاضی نرویم.
البته که طرفداران پادشاهی نمیتوانند به تنهایی حکومت را سرنگون کنند و البته که باید همه احزاب و اپوزیسیون بتوانند با هم همکاری کنند، ولی من شخصا ترجیح میدهم که اشخاصی انتخاب بشوند که ته ریسمانشان به جمهوری اسلامی وصل نباشد.
شما دیدی کسی در این گروه به اون آقای فوتبالیست بند بکنه؟ نه چون اوسخصیت سالمی است.
من کاملا مافقم که از هر طیف و گروهی جمع بشوند و همکاری کنند بجز مجاهدین خلق و تجزیه طلبان.
ارتجاع سیاه درسته و در ۴۴ سال کاملا ثابت شده بدلیل مذهب و ارتجاع مذهبی ولی احزاب سرخ باید بخشی از این همکاری باشند که تا به الان اعلام همکاری نکرده اند البته اگر مایل به بخشیدن ایران به روسیه نباشند و دلشان فقط برای ایران بتپد، در غیر این صورت آنها نیز میشوند اهل تجزیه.
یک پادشاهی خواه دمکرات چنین دیدگاهی ندارد و اعتقاد به همکاری تمامی قشر ها و طیف سیاسی فرهنگی جامعه را دارد.
جای آن دارد که تر و خشک را با هم نسوزانیم
پیشنهاد میکنم چنانچه در مدیا خودت به طیف پادشاهی خواه حمله میکنی و آنها را ارتجاع پادشاهی مطلق میخوانی، مسیله را باز کن و توضیح بده که پادشاهی خواهان واقعی چه کسانی هستند و ارتجاعی چه کسانی هستند و توضیح بده که اکثرا بخش ارتجایی سر نخی به جمهوری اسلامی دارند و برای تخریب به خارج فرستاده شده اند افرادی چون شهرام همایون، سعید قاسمی، مهران کمالپور و .....
که البته این گروه در حد اقل قرار دارند.با یک سرچ کوتاه در یوتوب خواهی دید که پادشاهی خواهان مثلا بار ها و بار ها در مورد مهران کمال پور و شهرام همایون افشاگری کرده اند پس این کار را با خودمان هم انجام میدهیم و فرقی نمیکند اندیشه چه باشد، فقط این مهم است که شخصیت سیاسی به جمهوری اسلامی وصل است یا خیر.
روزت به نیکی
شیدا
دیدگاه و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمیکند.
توجه داشته باشید کامنتهایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد!
دیدگاهها
اگر از خودشیفتگی، خودپرستی و اقتدارگرایی فردی دست برداریم، کار
اگر از خودشیفتگی، خودپرستی و اقتدارگرایی فردی دست برداریم، کار اپوزیسیون درست می شود و در پی آن تنها به مدت کوتاهی نیاز خواهیم داشت تا این زباله فساد را به گذشته واگذار کنیم!
چگونه؟
پیشنهاد: تشکیل یک جبهه متحد از تمامی نیروهای مردمی بدین قرار>
یک. مجاهدین از ریاست جمهوری خانم رجوی انصراف دهند و این موضوع را به بعد از براندازی و انتحابات محول نمایند!
دو. رضا پهلوی نیز در مقابل از شاهزادگی استعفا داده و اختتام سلطنت را در ایران بطور رسمی اعلان کند.
سه. از اینطریق بزرگترین همخوانی که جمهوریت نظام آینده و اقتدار و خرد جمعی است حاصل می گردد.
چهار. با تعمق و تفکر و بدون تعصب باید بدان اندیشید که نظام فدرالیسم با تجزیه طلبی برابر و یکی نیست! آیا آلمان و ایالات متحده و دهها کشور در جهان که نظام فدراتیو دارند، تجزیه شده اند! با کمی اندیشه این مسئله هم با تعقل حل می شود. این چه ایرادی است که هر قوم و ملتی در مسائل داخلی و ملیتی و قومی و زبانی خودمختار باشند؟ خودمختاری با تجزیه طلبی یکسان نیست! تنها کوردلان اقتدارگرای فردی که همواره به اطاعت کورکورانه از استبداد و مرکزیت عادت کرده اند، خودمختاری و فدرالیسم را با تجزیه طلبی یکسان می دانند!
اینها که همه دم از ایران و وطن می زنند، اگر بی تعصب بیندیشند، قادرند که در عرض چند دقیقه و با به رسمیت شناختن این سه چهار نکات بالا به یک اتحاد و اپوزیسیون بسیار قوی دست یابند! لازمه اش تنها تفکر، عبور از اقتداگرایی فردی و خودشیفتگی است.
اگر به ایران فکر می کنید، رییس جمهورتان را پس بگیرید، اگر به ایران فکر می کنید، اختتام سلطنت را اعلان کنید!
مسئله بهمین سادگی است! تنها رعایت همین سه چهار نکته بالا! اما خودپرستی و خودشیفتگی و اقتدارگرایی های فردی اجازه بینایی را به برخی نمی دهد!
Freshteh Haghighatjoo…
Freshteh Haghighatjoo
متاسفانه بعضی حامیان و دوستداران انقلاب زن زندگی ازادی حتی بعد از خواندن گزارش بسیار ناقص و غیر شفاف اقای اسماعیلیون دلیل جدا شدن را فشار و تحمیل و زور را همصدا با ایشان دلیل بر عقب نشینی و استعفا ایشان عنوان میکنند. مگر کسی در کانادا تفنگ بر سر ایشان برای استعفا گذاشته بود؟ خوب ایشان اگر میخواست میتوانست در گروه بماند و استعفا ندهد. اعتراض و انتقاد و مخالفت با منشور و عدم صلاحیت اسماعیلیون در چنین جایگاه و مسئولیتی حق همه است. ایشان بدلیل عدم توانایی به پاسخ پرسشها و مخفی کاری و سرپوش گذاشتن به اعمال خود ترجیح داد فرار کرده استعفا دهد. این در گزارش او بروشنی دیده میشود. ایشان میتوانست در این گزارش دلایل خود را بروشنی و شفافیت بیان کند. ولی نکرد. بر عکس از توانییهای خود در میدیرت و سازماندهی و ... غیره گفت. ایشان حتی سعی کرد برای خود امتیاز اوردن اینترنت مجانی در ایران تولید کند. بد نیست ایشان توضیح دهد چطور؟ . ایشان نه از نظر فنی اطلاعی از این تکنولوژی دارد. و نه از نظر امکانات مالی و سرمایه گذاری برای خرید و فرستادن ان به ایران سرمایه دارد و نه نفوذی و تجربه از کمپانی های تولید کننده و بازار فروش یا تکثیر ان دارد. چرا در مورد چیزی که هیچ تخصصی و اطلاعی ندارد اظهار فضل میکند؟ و به خود امتیاز میدهد و برای خود در کاری که هیچ نکرده اعتبار میخواهد؟ اقای اسماعیلیون الان صدها دستگاه در شهرهای ایران روشن است و میشود انرا در اینترنت دید چند تا را شما مسئول فرستادن ان هستید؟ ایلان ماسک یک سال پیش همزمان با اوکراین اعلام کرد به ایران هم اینترنت مجانی میدهد یعنی وصل شدن مجانی است و نیاز به پرداخت اشتراک ماهانه نیست. ولی برای استفاده از ان نیاز به دستگاه گیرنده است. سال قبل تعدای دستگاه قاچاقی وارد ایران شد و در ایران استفاده میکنند. بخاطر گرانی گیرنده امکان استفاده میلیونی نیست. اقای اسماعیلیون در حد همین توضیح ساده هم دریغ کرده چون انگار قرار است معجزه بکند و یکباره میلیونها ایرانی محروم شدند که حالا ما افسوس بخوریم چون او زیر فشار رفته و دیگر امکان ندارد!. نه ایشان از ترس شفاف سازی اعمال و عدم صلاحیت خودش فرار کرده. مردم گوسفند نیستیندو میفهمند. از این استعفا :
گروهی خوشحالی میکنند که رژیم و مجاهدین و چپ منفور همدست رژیم هستند و مشغول عقده گشایی بر علیه شاهزاده هستند.
گروهی طرفدار انقلاب ولی بجای حسابرسی از اعمال رفتار و کارهای اسماعیلیون و دلیل استعفا و شفاف سازی هم صدا با اسماعیلیون منتقدین را مقصر وانمود میکنند.
و گروهی که منتقد عدم صلاحیت و اعمال و رفتار ایشان بوده اند و خواستار توضیح و شفاف سازی هستند.
ahmineh Ariaحامد اسماعیلیون…
ahmineh Aria
حامد اسماعیلیون به قول خودش سیاسی و سیاستمدار نبود. او ضد نقیض و مغرضانه درباره شاهزاده رضا پهلوی صحبت کرد. ایشان در نشستها دو بار با شاهزاده سلام و دست نداد. ایشان در مصاحبهای گفت برای سلام کردن با شاهزاده باید از گروهم اجازه میگرفتم. آقای حامد اسماعیلیون اصلاً آداب معاشرت بلد نیست، ایشون در کارهای گروهی تجربه ندارد
Reza Boroumandکیانوش گرامی،…
Reza Boroumand
کیانوش گرامی، به باور من ، نباید اتفاقاتی این چنین موجب نا امیدی شود و از خوشحالی لحظه ای گروه هایی که بر شمردی به این نتیجه ناخوشایند برسیم که رژیم و نیروهای تمامیت خواه بلاخره موفق شدند. من اقدام اسماعیلیون را گام مهمی در تقویت نیروهای دموکراسی خواه تلقی میکنم ، چرا که اگر رضا پهلوی، مانند بسیاری که طبقه خودرا رها کرده و برای منافع اکثریت مردم تلاش کرده اند.ایشون هم میبایست روزی بلاخره از نشستن بر دوصندلی بطور همزمان دست بردارد و تکلیف خود و بقیه را با جایگاهش روشن کند.
افزودن دیدگاه جدید