رفتن به محتوای اصلی

دستگيري مجدد پوران ناظمي فعال مدنی هنگام ملاقات پدرش در بیمارستان کرمان
01.02.2023 - 19:08

 

 

پوران ناظمی، فعال حقوق بشر در ایران، روز چهارشنبه با حمله مأموران وزارت اطلاعات به خانه‌اش بازداشت شد.

مهشید ناظمی، خواهر این نویسنده و فعال حقوق بشر، روز چهارشنبه ۲۷ مهر در توییتی با اعلام این خبر نوشت: «نیم ساعت پیش وزارت اطلاعات به خانه خواهرم پوران ناظمی رفته و او را با خود بردند.»

 

یکی از نزدیکان پوران ناظمی به صدای آمریکا گفت که با توجه به بیماری این فعال حقوق‌بشر، خانواده‌اش پس از بازداشت او در نگرانی به سر می‌برند.

پوران ناظمی، یکی از ۱۴ زن امضاکننده نامه درخواست استعفای علی خامنه‌ای و گذار از جمهوری اسلامی، روز دوشنبه در گفت‌وگویی با صدای آمریکا، مأموران زن در یگان ویژه را خطاب قرار داد و گفت: «آیا شمایی که می‌بینید یکی از همکارانتان از افراد همین گارد دختر جوانی را در خیابان مورد تعرض و دستمالی قرار می‌دهد، فکر می‌کنید در راهرو و آسانسور تنها باشید، به شما رحم می‌کند؟»

خانم ناظمی مأموران زن حاضر در یگان ویژه نیروی انتظامی را «بی‌بته و بی‌اعتقاد» خواند و از آنها پرسید: «در قوانینی که شما را نصف مرد می‌دانند آیا وقتی می‌روید نزد فرمانده‌تان شهادت یا گزارشی بدهید یک مرد هم باید بیاید تأییدتان کند؟ آن جا هم شما را نصف مرد حساب می‌کنند؟»

او همچنین درباره آتش‌سوزی در اوین و حمله به زندانیان به صدای آمریکا گفته بود که بر اساس اخباری که به او رسیده، مقامات زندان به زندانی‌های در حال فرار پرتابه آتش و دود شلیک کردند و «در این روزها هر چه را که ما از طرف حکومت می‌بینیم فقط فاجعه است.»کوب اعتراضات اخیر در ایران شدت یافته است.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.