رفتن به محتوای اصلی

‫کارنامه شکست جمهوری اسلامی با ارقام، بخش اول
17.01.2013 - 09:27

 گاندی گفته است: یک مملکت، با لیاقت اباد میشود و نه با آرزو. هیچ مملکتی با سخنان غرا و تمناهای ارزومندانه نه اباد شده و نه به رفاه میرسد. در جایی که لیاقت نباشد، مدیریت و حکومت درست وجود نخواهد داشت. بنا بر این، اساس و بنیاد رهبری و مدیریت، لیاقت و کارایی است. لیاقت و کارایی هم سطوح متفاوت دارد.

شرایط بحرانی که در ممالک اروپایی وجود دارد، سطوح متفاوت لیاقت را نشان میدهد. ممالک یونان، اسپانیا و ایتالیا از سطح لیاقت مدیریتی کمتری نسبت به فرانسه، انگلستان و المان برخورد دارند. المان نظام مدیرتی بسیار بالایی دارد و بهمین دلیل از تمام کشورهای اروپایی موفق تر است.

رهبری و مدیرت حکومت یونان از بقیه ممالک اروپایی سطح پایین تری دارد؛ بهمین جهت، سطح زندگی در آن پایین تر است. بی سامانی در آن بیشتر است. مردم کمتر مالیات میدهند، کمتر کار میکنند و بیشتر فساد میکنند.

 در نتیجه، فقر بیشتر است، امکانات بهداشتی و بهزیستی کمتر است و مردم برای بالا بردن سطح زندگی خود بیشتر تظاهرات میکنند.

بانک جهانی، بطور منظم لیاقت و کارایی ممالک متفاوت را میسنجد و بر اساس کارکرد و کارنامه شان به انها نمره میدهد. نمره ممالک اروپایی معمولا از ۶۰% بیشتر است. ممالکی هم مثل ایران، عراق، سوریه و افغانستان، بخاطر کم لیاقتی، کمترین نمره را میگیرند.

نمره جمهوری اسلامی از آغاز تا کنون بین ۲۰% تا ۲۵% در نوسان بوده است. یعنی، ۲۰ تا ۲۵ از صد . حال اگر، این نمره را با نظام نمره ای ایران مقایسه کنیم، نمره رژیم از ۲۰ چیزی حدود دو تا دو و نیم میشود.

‫ ‫بدینوسیله، کسی که ۲ یا ۳ نمره از ۲۰ میگیرد، شاگرد کاملا تنبلی بشمار میاید و کالا مردود و رفوزه است. حال روز هایی را تصور کنید که در مدرسه بودید. همکلاسی هایی را بیاد بیاورید که حتی با نمرات بیشتری مردود میشدند. حاکمان فعلی ایران از همین گروه ها هستند و بسیار بد تر؛ چون نمرات شان در مدیریت دو تا سه است.

کسی که نمره ۱۲ بگیرد، یعنی شاگرد تنبلی است. حال کسی که ۲ یا ۳ نمره گرفته است، نه تنها تنبل بلکه کاملا، بی استعداد است. اینک میتوانید تصور بکنید که چه کسانی بر شما حکومت میکنند و حال و روزگا شما چگونه است.

 آنچه گفته شد، رابطه لیاقت و کارایی را با کارنامه بخوبی روشن میکند. اکنون ببینیم کارنامه جمهوری اسلامی چیست؟

دیدگاه رژیم نسبت به ایران، مردم ایران و اموال عموی دیدگاه یک نیروی غالب و فاتح نسبت به یک مملکت و مردم مغلوب و شکست خورده است. یعنی انها خود را صاحبان شرعی و قانونی کلیه ثروت مردم و مملکت میدانند که مجازند بهر صورت که خواستند از انها استفاده کنند.

 

کمسیون تحقیق مجلس تحقیقاتی را در باره تخلفات مالی 1000 میلیاردی در سازمان تامین اجتماعی ‫آغاز کرد. پس از بررسی های کمی، نمایندگان مجلس به این نتیجه رسیدند.

 

نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس گفت: این پرونده هنوز به مراجع قضایی ارجاع نشده است و نهایتا ما تمامی اسناد و مدارک خود را در صحن علنی مجلس قرائت می‌کنیم. ولی آنچه باعث تاسف است اینکه اموال ۳۰ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی را تبدیل به شرکتهای خانوادگی کرده‌اند و تمامی قراردادهای کوچک و بزرگ به فرزندان مدیران و بستگان و آقازاده‌ها واگذار شده است. 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه شرکتهای زیرمجموعه شستا و سازمان بازنشستگی حیات خلوت احزاب و گروه‌ها و طیف‌ها در دولتهای قبلی و فعلی بوده است گفت: تحقیق ما در مورد سه سال اخیر بوده است ولی به این نکته پی بردیم که پای دولتهای قبلی هم گیر است. ما در این پرونده‌ها اشخاصی را داریم که در ۱۰ شرکت عضو هیئت مدیره هستند.  (۱.)

همانطور که این تحقیقات نشان میدهد، این حاکمان رژیم کنونی هستند که اموال ملت، مردم و منابع معدنی را کلا در اختیار گرفته اند و از انها بر علیه مردم و منافع ملی و در جهت ازدیاد فقر و فحشا استفاده میکنند. ‫از سوی دیگر، غارت آشکار اموال مردم آثار بسیار شومی بر مردم و زندگی انها دارد. به این خبر توجه فرمایید.

 

« در سنندج، خیابان انقلاب، در اوج شلوغی روز فردی میانسال به اتهام سرقت دو عدد مرغ پاک کرده، مورد ضرب و شتم و توهین صاحب مغازه و دیگران قرار می‌گیرد. فرد میانسال شروع به گریه کردن می‌کند و می‌گوید ماه‌هاست که زن و بچه‌ام رنگ گوشت و مرغ را ندیده‌اند. امروز چشمم که به این مرغ‌ها افتاد همه چی را فراموش کردم و فقط به فکر این بودم که دست پر به خانه برگردم… پسرکی در یکی از خیابان‌های سنندج تعدادی موز دزدیده است. صاحب مغازه به اضافه جمعی از مردم پسرک را گرفته و در خیابان تا سرحد مرگ کتک زده‌اند… مرد نگون‌بختی که یک کیسه کوچک برنج را از جلو مغازه‌ای برده و پا به فرار گذاشته بود، به چنگ مردم می‌افتد، علاوه بر شکستگی چند دنده، سر و صورتش کبود شده، این مرد در کماست معلوم نیست ضاربانش چه کسانی بوده‌اند.» (هفته نامه دیدگاه، شماره ۶۹، مهر ۱۳۹۱) (۲)

 

در کشور هایی که دولت درست و موثر و جود دارد، وظیفه اصلی دولت بهبود وضع مردم است. بهمین دلیل است که بشدت از فساد و تبعیض جلوگیری میکنند. حال ، آنکه جمهوری اسلامی، عامل اصلی فساد و تبعیض است و شدیدا در مقابل تحقیقات رسانه ها و مردم مقاومت میکنند.

سلیمان جعفرزاده ‫، نماینده مجلس، ضمن اعلام این خبر به مهر گفت: اگر هیات رییسه مجلس از ادامه کار جلوگیری نمی‌کرد، می‌توانستیم بیش از سه‌هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکت‌ها را اثبات کنیم.

 جعفرزاده در مورد دلایل تاخیر ارایه گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین‌اجتماعی اظهار داشت: چالش‌های پیش‌رو در این پرونده آنقدر زیاد است که بنده با وجود اینکه دو دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بوده‌ام در این هشت سال هیچ موردی مانند تحقیق و تفحص از سازمان تامین‌اجتماعی اینچنین سیاسی نشده بود. 

جعفرزاده تصریح کرد: در حالی که داشتیم به سرنخهای بیشتری در این پرونده بزرگ اختلاس پی می‌بردیم هیئت رئیسه مجلس از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد. به اعتقاد اعضای تیم تحقیقی اگر فعالیت ما تا ۶۰ روز دیگر ادامه داشت می‌توانستیم بیش از سه هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکت‌ها را اثبات کنیم. 

وی افزود: از روز اولی که طرح تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی آغاز شد بلافاصله با فشارهای سیاسی از سوی بسیاری از چهره‌ها و حتی هیئت رئیسه مجلس مواجه شدیم چرا که نمایندگان حاضر در تیم تحقیق و تفحص به سراغ شرکتهایی رفتند که ۶۰سال هیچگونه نظارتی بر عملکرد آن‌ها نبوده است. همین شرکت‌ها تهمت‌ها و افتراهای بسیاری به گروه تحقیق و تفحص وارد کردند ولی ما به دور از تمام این حاشیه‌ها به کارمان ادامه دادیم. (۳)

 

در چنین شرایطی، حکومت بی لیاقت جمهوری اسلامی، بکارنامه رفوزه شده خود ادامه خواهد داد. در واقع، با توجه به ماهیت رژیم و کادر های اداره کننده آن، وضع مملکت و فقر مردم همچنان بد تر خواهد شد. چندی پیش ا علام شد که کشور هر سال ۱۲ میلیارد دلار بر اثر تمام نشدن پروژه های مختلف، ضرر میکند. بنابر این، مقداری برنامه ریزی انجام میگردد ولی به علت عدم کارایی به نتیجه مطلوب نمیرسد. (ادامه دارد.)

http://www.shafaf.ir/fa/pages/?cid=82034.1      تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۶

‫‫‫‫۲.ttp://www.mihan.net/press/1391/09/24/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D9%81%D9%82%D8%B1-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/

۳http://www.shafaf.ir/fa/pages/?cid=82034.1

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی
برگرفته از:
ایمیل رسیده

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.