Friday 03 September 2010-- جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۸۹

 
  نظر شما
نسخه قابل چاپ
ارسال مطلب با ایمیل
 

مامورین جمهوری اسلامی نماینده ایران نیستند


 

اعتصاب غذای شهناز غلامی در زندان تبریز

شهناز غلامی روزنامه نگار و مدافع حقوق زن آذربایجانی که روز یکشنبه ۱۹ آبانماه (۹ نوامبر) در تبریز دستگیر شده، در اعتراض به آنچه که عدم توجه و رسیدگی به وضعیت نامساعد خود در زندان تبریز نامیده از روز ۱ دی ۸۷ دست به اعتصاب غذا زده است.


به گفته منابع موثق حکم بازداشت وی توسط بازپرس شعبه ۴ تبریز قاضی هاشم زاده صادر گردیده و وی اکنون در بند زنان زندان مرکزی تبریز به سر می برد. پرونده وی در مرحله تحقیقات مقدماتی است و بازجویی از ایشان جهت تکمیل پرونده همچنان ادامه دارد.

در این میان قرار بود خانم غلامی جهت شرکت در چندین کنفرانس به کشورهای سوئد، دانمارک و فرانسه سفر کند که با دستگیری اشان از آنها بازماند.

شهنازغلامی روزنامه‌نگار و مدیر وبلاگ آذرزن است که قبلا" در تاریخ ٣ مهر ماه سالجاری از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب تبریز به اتهام "تبلیغ علیه نظام" به شش ماه زندان محکوم شده بود. وی در انتظار برگزاری دادگاه تجدید نظرمی باشد و با سپردن وثیقه آزاد شده بود. این روزنامه نگار قبلا نیز از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال زندانی سیاسی بود و در مرداد ۸۶ نیز یک ماه در بازداشت به سر برد.

برگرفته از : ساوالان سسی


انتشار از: Sasan


  ارسال به شبکه های اجتماعی

  بالاترین Balatarin دنباله donbaleh Facebook donbaleh Delicious donbaleh  
 

نظرات :

 
 

... ادامه مقاله

ایران گلوبال نشریه اینترنتی خبری - سیاسی - اجتماعی - فرهنگی و مبتنی بر منشور حقوق بشر می باشد
نشر و تکثیر تمامی و یا قسمتی از مطالب نوشته شده در این سایت آزاد است.
فرهنگ گفتگو ، در گزينش و نشر مطالب ارسالی آزاد است
info@iranglobal.info